Dolar 32,2664
%0.03
Euro 34,7188
%0.02
Altın 2.401,610
%0.05
Bist-100 10.337,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Mahşerin beş atlısı' Karşıyaka’dan sonra bu kez Alsancak’ta bir araya geldi

'Mahşerin beş atlısı' Karşıyaka’dan sonra bu kez Alsancak’ta bir araya geldi

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşcu, Alsancak’ta bir araya geldi. Başkanların, İl Başkanlığı tarafından ilçe örgütlerinin “kimi milletvekili görmek istersiniz” temayülüne katılmama kararı aldıkları öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 13.05.2018 - 19:09

EGEPOSTASI – CHP İzmir İl Kongresinde muhalif duruşlarıyla dikkat çeken beş ilçe başkanı, şimdi de erken genel seçim öncesi bir araya geldi. Karşıyaka, Çiğli, Bayraklı, Çeşme ve Konak ilçe başkanları, aday olacak milletvekilleri konusundaki hassasiyetlerini geçtiğimiz hafta masaya yatırmışlardı.

ÖRGÜTÜ KARPUZ GİBİ BÖLER

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşcu, İl Başkanlığı tarafından yayınlanan genelgenin yarattığı rahatsızlığı masaya yatırdı.  

İLÇELERE SANDIK KURUYORLAR

Milletvekili görmek istedikleri 5 adayın isminin yazılması geri kalan adaylar üzerinde ve örgüt içinde bir ayrışma, huzursuzluk ve ciddi sıkıntılar yaratacağı, bu nedenle yapılacak aday belirleme yönteminde ilçe başkanlıklarında sandık kuracakları ve yapılan oylamada zarfların açılmadan Ankara’ya giderek Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a iletmek için karar aldıkları öğrenildi.

YILDIRIM İSİM VERDİM AMA…

Öte yandan Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın il başkanlığına istenen isimleri verdiği, ancak toplantıda alınan kararlara uyacağı ve bu isimleri Ankara’da genel merkeze ileteceğini söylediği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.