Dolar 32,4666
%-0.06
Euro 34,7761
%-0.56
Altın 2.441,410
%0.21
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Demirsoy'dan pazar yeri ziyareti

Demirsoy'dan pazar yeri ziyareti

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy, Gaziemir Merkez Pazar Yeri’ni ziyaret etti, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Gevrek tezgahının başına geçen Demirsoy’u gören vatandaşlar kısa süreli bir şaşkınlığın ardından kendisiyle yerel seçimler üzerine sohbet ettiler, desteklerini belirttiler.

  • Ege Postası
  • 07.09.2013 - 10:23
İZMİR - Sekiz sene CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve 2014 Yerel Seçimleri’nde Belediye Başkan Aday Adayı olan Demirsoy, ilçedeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gaziemir Merkez Pazar Yeri’nde faaliyet gösteren tüm esnafı dolaşan ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen Demirsoy kendisi de alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. İletilen istek ve görüşleri tek tek not eden Demirsoy’a yoğun ilgi gösteren vatandaşlar “Yüksel Başkan’ı sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman yanımızda görüyoruz. Gaziemir için yaptıklarını biliyoruz. Umarız kendisini Gaziemir Belediye Başkan Adayı olarak görürüz ve vereceğimiz destekle kendisini belediye başkanlığına taşırız. Çünkü O bizden birisi. İstek ve sıkıntılarımızı iyi biliyor. Çözmek için çok çaba göstereceğinden kuşkumuz yok. Aday adaylığı Gaziemir için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

“Gevrek Tezgahının Başında”

Pazar gezisi sırasında gevrek satan esnafın daveti üzerine Demirsoy gevrek tezgahının başına geçti. Demirsoy’u gören vatandaşlar kısa süreli şaşkınlığın ardından kendisi ile Gaziemir ve yerel seçimler üzerine sohbet ettiler.

“Birbirimizi İyi Tanıyoruz”

Esnaf ve vatandaşların destek konuşmalarından sonra söz alan Demirsoy “ Gaziemir, tartışmasız İzmir’in en güzel ilçesi diyebiliriz. Doğal güzellikleri ve konumunun yanında bu güzellik ilçede yaşayan vatandaşlarımız sayesinde oluşuyor. İlçemizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın isteklerini çok iyi biliyorum. Esnafımızla ve halkımızla sürekli iletişim içerisindeyim. Sağ olsunlar Onlar da beni iyi tanıyorlar. Yerel seçimlerde aday olarak karşılarına çıktığım takdirde başkan adayı ve seçmenin birbirini iyi tanıyan bir yapı içerisinde olacaklarını görüyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.