Dolar 32,4981
%0.19
Euro 34,8115
%0.2
Altın 2.441,440
%0.11
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Gençlerden Recep Larousse!

CHP'li Gençlerden Recep Larousse!

CHP Konak İlçe Gençlik Kolları 82.İzmir Enternasyonal Fuarı'nda açtıkları "Seçim Barajı Düşürülsün" kampanyasında, bugün Recep Larousse dağıttılar.

  • Ege Postası
  • 06.09.2013 - 12:32
İZMİR- Gençlerin kampanyasına, İzmir Milletvekili Musa ÇAM, Konak İlçe Başkanı Sinan KARAMUSTAFAOĞLU, Karabağlar İlçe Başkanı Polat MANDUZ'da katıldı.

CHP Genel Merkezi'nce Tayyip Erdoğan'ın 11 yılda söylediği yalanlar olarak derlenen Recep Larousse'a halkın ilgisi çok yoğundu.

Konak Gençlik Kolları Başkanı Kemal ÖZDÖNMEZ, Fuar süresince imza kampanyasına destek olan herkese bu kitabı ücretsiz dağıtacaklarını, seçim barajının düşürülmesiyle ilgili toplanan imzalarla Meclise gideceklerini ve bu konuyla ilgili daha çok çalışma yapacaklarını söyledi.

"Seçim barajının düşürülmesi kampanyamızı; demokrasinin her bireye ulaştırılabilmesi, vekilini verdiği oylarla belirleyebilmesi adına
hazırladık. Halkında yoğun ilgiyle karşılaması, Gençlik Kolları olarak bizleri çok mutlu etti. Genel Merkezden istediğimiz ve bize gönderdikleri Recep Larousse'u dağıtarak, 11 yıldır süre gelen olaylarla ilgili yurttaşlarımızın daha çok bilgi sahibi olmaları ve ülkemizdeki istismarları daha net görmelerini sağlamayı amaçlıyoruz" diye ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.