Dolar 32,2432
%-0.04
Euro 34,6702
%-0.12
Altın 2.404,170
%0.16
Bist-100 10.248,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican listeyi bayramdan sonra açıklayacak!

Delican listeyi bayramdan sonra açıklayacak!

İki haftalık titiz çalışma sonrası hazırladığı yönetim kurulu listesi Genel Merkez’den veto yiyen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, listeye rötuş yaptı ve Genel Merkez'e yolladı. Delican, " Yeni listeyi hazırladık ancak araya bayram girdi. Bayramdan sonra isimleri açıklayacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 27.07.2014 - 12:27
EGE POSTASI - Yönetim kurulu listesinde yeterli sayıda kadına yer vermediği, genellikle Karadenizli hemşerilerini yazdığı ve istifası alınan yönetimden fazla sayıda isim yazdığı  gerekçesiyle, Genel Merkez tarafından listesi veto yiyen  AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, listeye rötuş yaptı ve Genel Merkez'e yolladı. Delican, yönetim kurulunu bayramdan sonra açıklayacağını söyledi. Delican, “Yeni listeyi hazırladık ancak araya bayram girdi. Bayramdan sonra isimleri açıklayacağız” dedi. 

DÖRT İSİM ŞART KOŞULDU İDDİASI
Genel Merkez’in Delican’a, eski il yöneticisi Yunus Kalkan eski İl Başkan Yardımcısı Bekir Pakdemirli, MÜSİAD eski Başkanı Abdurrahman Çabuk ve Aliağa eski Belediye Başkanı Tansu Kaya'nın yönetime alınmasını şart koştuğu kulislere yansımıştı..Delican'ın listeye bu isimleri eklediği iddia edildi. 



KULİSLERE YANSIYAN İSİMLER
Delican’ın Genel Merkez’e götürdüğü ilk listede Rahmi Taştan, Hasan Ali Karaman, Gözde Keskin, Gerçek Tekin, Vahide Firyaz YılmazVeysel Güldoğan, Özgür Hızal, Hüseyin Özkan, Ahmet Şimşek, Ahmet Kurtuluş,İbrahim Ölmez ve Gökçe Ok gibi isimleri yer aldığı belirtilmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.