Dolar 32,4932
%0.02
Euro 34,9267
%-0.13
Altın 2.439,340
%0.13
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahçeli çatı için İzmir'e geliyor

Bahçeli çatı için İzmir'e geliyor

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş,MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bayramın üçüncü günü İzmir’e geleceğini açıkladı. Bahçeli, Halkapınar Spor Salonu’nda saat 13:00’te İzmirlilerle buluşacak.Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Karataş, vatandaşların sandığa gitmesine yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi. Karataş, CHP ve AK Parti’nin İzmir il başkanlıklarının Cumhurbaşkanı adaylarına yönelik başlattıkları bağış kampanyasının benzerini yapıp yapmayacakları sorusuna, “ Biz MHP’liler olarak göstere göstere bir yere bağış yapmıyoruz. Bu tür şovların içinde olmayacağız”dedi.

  • Ege Postası
  • 25.07.2014 - 12:07
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, il binasında düzenlediği basın toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 30 Temmuz Çarşamba günü İzmir’e geleceğini açıkladı.

HALKAPINAR’DA İZMİRLİLERE SESLENECEK!
Cumhurbaşkanlığı sürecinde ‘çatı aday’ formülünü gündeme getiren MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin İzmir’den önemli mesajlar vereceğini ifade eden Karataş, “ Genel Başkanımız İzmirlilerle bayramlaşacak. Cumhurbaşkanı seçim süreci ve adaylarla ilgili açıklamalar yapacak. Halkapınar Spor Salonu’nda saat 13:00’te İzmirlilerle buluşacak. Organizasyon büyük olacak. MHP İzmir il ve ilçe teşkilatlarıyla tam kadro orada olacak. Kaygısı Türkiye’nin geleceği olan bütün İzmirlileri Halkapınar’a bekliyoruz” dedi.

İHSANOĞLU’NUN İZMİR PROGRAMI VERİMLİ GEÇTİ
Teşkilat olarak 10 Ağustos’taki Cumhurbaşkanlığı seçimine  kilitlendiklerini ve Ekmeleddin İhsanoğlu’nun cumhurbaşkanı seçilebilmesi için bütün gayreti gösterdiklerini ifade eden Karataş, “ İhsanoğlu, salı günü İzmir’deydi. Verimli güzel geçti. İzmirlilerin ilgisinden de memnunuz” dedi.

NEDEN İHSANOĞLU'
Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin başlamasının ardından,MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gündeme getirdiği “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan neden Cumhurbaşkanı olmaz” ve  “niye Ekmeleddin İhsanoğlu cumhurbaşkanı olmalıdır” soruları çerçevesinde seçim çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Karataş, şunları söyledi, “ Bu soruları halkımızla paylaşıyoruz. Halkta bu soruların cevabını verdiğinde inanıyoruz ki İhsanoğlu seçilecektir. Bu soruları sorarken kimden Cumhurbaşkanı olmaz diye düşündüğümüzde milli değerleri bir bir ortadan kaldıran, Cumhuriyet kazanımlarını bertaraf eden, Türk kimliğini ortadan kaldırmak adına bir çok yasa çıkaran birinden cumhurbaşkanı olmaz. Habur rezaletini bu ülkeye yaşatandan cumhurbaşkanı olmaz. Darbe planı yapıyorlar diye silahlı kuvvetleri itibarsızlaştıran birinden cumhurbaşkanı olmaz. Bazı yerlerde  PKK paçavrasının hala asılı olmasına göz yuman, göndere çekilmiş olan ay yıldızlı bayrağın indirilmesine kayıtsız kalan bir zihniyetten cumhurbaşkanı olmaz. 17-25 Aralık operasyonlarının, yolsuzluklarının üstüne örtmek adına devletin kolluk kuvvetlerini darmadağın eden, oradan oraya süren bu ortamın oluşmasına sebep olan birinden cumhurbaşkanı olmaz. Kimden cumhurbaşkanı olu? Devletin bölünmez bütünlüğünü savunan, Misak-ı Milli sınırlarına hassasiyeti olan birinden cumhurbaşkanı olur. Parlamenter sistemden yana olan, eyalet sistemine karşı duran birinden Cumhurbaşkanı olur.Üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğünü savunan birinden cumhurbaşkanı olur.Kuvvetler ayrılığına inanan, halkı her kesimi kucaklayacak birinden cumhurbaşkanı olur”



SANDIK ÇAĞRISI
Vatandaşın sandığa gitmesi için çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Karataş, “ Seçime katılım yüksek olduğu takdirde bu ülke olmazları sıraladığımız AKP adayının cumhurbaşkanı olmasını müsaade etmeyecek” dedi.

BAĞIŞ GÖDNERMESİ
Karataş, CHP ve AK Parti’nin İzmir il başkanlıklarının  Cumhurbaşkanı adaylarına yönelik başlattıkları bağış kampanyasının benzerini yapıp yapmayacakları sorusuna, “ Bağış çalışması başlattık. Biz MHP’liler olarak göstere göstere bir yere bağış yapmıyoruz.Hiçbir MHP mensubunun bankaya giderek açıktan yardım yapacağını beklemeyin. Yardım yapma olayı siyasi şova dönüştü. Bu tür şovların içinde olmayacağız.” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.