Dolar 32,4908
%-0.15
Euro 34,9264
%0.28
Altın 2.436,000
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir bayramlaştı!

CHP İzmir bayramlaştı!

CHP İzmir İl Örgütü, Kültürpark İzmir Sanat’ta düzenlenen törenle bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, İl Başkanı Ali Engin ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu parti içi mesajlar verirken, AK Parti hükümetini de eleştirdiler.

  • Ege Postası
  • 25.07.2014 - 18:32
SERCAN AVCI/ HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Örgütü’nün bayramlaşma töreni Kültürpark İzmir Sanat’ta gerçekleşti.Bayramlaşmaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, İzmir Milletvekilleri, PM Üyeleri, İl Başkanı Ali Engin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.


ÇIRAY’IN HEDEFİNDE ERDOĞAN
Cumhurbaşkanlığı seçimin önemine değinen ve “CHP’ye tarihi bir görev düşüyor” diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Çıray, “Hiçbir zaman olmadığı kadar birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Dün hizmet vermiş örgüt üyelerine bugün hizmet veren bundan sonra verecek olan örgüt üyelerine teşekkür ediyorum. Böyle zor zamanlarda görev yapmak her baba yiğidin hakkı değil.Suriye kan gölü, Libya kan gölü Tayyip Erdoğan nereye el attıysa kan gölü. Gazze Gazze diyorlar daha bir şişe kan gönderemediler.Battaniye gönderemediler. Palavra siyaseti yapıyorlar.İşleri güçleri bıraktılar. Gazze’nin arkasına saklanarak yolsuzluğu örtbas etmeye çalışıyorlar. Sahur operasyonu yapmışlar. Bu olsa olsa Recep Tayyip Erdoğan operasyonu olur. İki nedenle yaptılar. Anketler kötü çıkmaya başladı. Tayyip sıkıştı. Gündemi değiştirmeye çalışıyorlar.  Muhtemelen bayramında tadını kaçırırlar. İkinci neden söz de polisleri tutuklayarak kendilerini aklamaya çalışıyorlar. Bu Türk milletini ahmak yerine koymaktır ki şiddetle kınıyorum bunu…CHP mücadele etmeye devam ediyor. Bizi kimse yıldıramaz. Birlik beraberlikle altından kalkamayacağımız iş yoktur. Biz umutların partisiyiz. İzmir'den yeni bir zafer çığlığı atacağız. Onun adı Ekmeleddin İhsanoğlu olacak” dedi.


KOCAOĞLU’NDAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, iktidarı hedef aldığı ve birlik beraberlik mesajı verdiği konuşmasında şunları söyledi; “ Türkiye’nin en güçlü en eski siyasi örgütü CHP’nin üyesi olmak başlı başına bir onur ve gurur vesilesidir. Bölgemizde olanlar, ülke koşulları ve AKP iktidarında bugün geldiğimiz durum bizlerin daha çok dayanışma içinde olmamızı, omuz omuza mücadele etmemizi gerektiriyor. Sadece CHP’li olmak değil Ulu Önder’in ilkelerine Kemalizm’e sahip çıkmak içinde büyük görev düşüyor bizlere… Seçime 10 gün kaldı. Çok çalışmamız gerek. Her seçim önemli her seçim hayati…Bir kırılma noktası var. Hükümetler gelir gider.Türkiye’nin başındaki en büyük problem 12 yıldır devletin zayıflamasıdır. Bilinçli olarak zayıflatıldı. Ülkenin bir numaralı problemi devletin erozyona uğramasıdır. Devlet hepimizin. Hükümet ayrı bir şey. Devlet sıkıntıda…Devlet sıkıntıda olunca millet sıkıntıda. Korku imparatorluğu kuruldu.Korkunun ecele faydası yoktur. Korkmayacağız. Korkarak mücadele edilmez. İnanmadan özveride bulunmadan mücadele verilmez. Örgüt içinde sen ben kavgası yaparak mücadele edilmez. Hepinizi birlikte mücadele etmeye çağırıyorum. Hükümetten bir an önce kurtulmanın yolu devletin başına adayımızı getirmektir.”


ENGİN'DEN  İHSANOĞLU İÇİN YÜZDE 55 İDDİASI

İl Başkanı Engin, “ülkenin bu duruma gelmesinde en önemli nedenlerden biri olan hükümet ve onun başı Tayyip Erdoğan, kendisinin kariyerini güçlendirmek için kısa bir zamana Cumhurbaşkanlığı seçimini sıkıştırdı.Partililer olarak ayaktayız.Çalışıyoruz. Mücadelemizi sürdürüyoruz. Bayram tatilinden sonra seçime 10 gün kalacak. Sandık görevlilerimizin ıslak imzaları alana kadar beklemeleri lazım.30 ilçeyi gezdik. Heyecan çok yüksek. Katılım olursa İhsanoğlu’na yüzde 55 oy oranla Cumhurbaşkanı yapabiliriz” dedi.
 
  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.