Dolar 32,5769
%0.28
Euro 34,9937
%0.06
Altın 2.461,380
%1.03
Bist-100 9.894,00
%1.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican bu kez de belediye başkanlarıyla bir araya geldi

Delican bu kez de belediye başkanlarıyla bir araya geldi

Geçtiğimiz gün ilçe başkanlarıyla kahvaltıda bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican bu kez İzmir’in 7 AK Partili Belediye Başkanı ile buluştu. Delican'ın teşkilat toplantıları devam ediyor

  • Ege Postası
  • 24.04.2015 - 16:52
Geçtiğimiz gün ilçe başkanlarıyla kahvaltıda bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican bu kez İzmir’in 7 AK Partili Belediye Başkanı ile buluştu.
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican AK Partili 7 belediye başkanı ile bir araya gelerek hizmet vurgusu yaptı. Yerelde hizmetin genel seçimler için çok büyük önem taşıdığına dikkat çeken Delican, AK Partili Belediyelerin İzmir’de hizmet destanı yazacağını belirtti.
 
 Halk odaklı hizmet ediyoruz
AK Partinin kurulduğu günden bugüne kadar hem yerelde hemde genelde yaptığı hizmetlerle tarih yazdığını vurgulayan Delican, “Yerel seçimlerin ardından göreve gelen 7 Belediye Başkanımız partimizi yaptıkları hizmetlerle en iyi şekilde temsil ediyorlar. İzmirli hemşehrilerimiz belediye başkanlarımızın çalışmalarıyla AK Partinin halka odaklı, hizmet anlayışını yakından takip ediyorlar. Hükumetimizin  iktidarı süresince yapmış olduğu icraatları bizde en iyi şekilde anlatarak İzmir'de zafere ulaşacağız" diye konuştu.
 
Hizmete katkıda bulunmak için buluştular
Belediye başkanlarıyla gerçekleştirdikleri toplantı da yerelde yapılacak hizmete nasıl katkı koyacakları konusunda istişarede bulunduklarını belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “Bizim için önemli olan yerel yönetimlerde halka en iyi hizmetin nasıl verileceği. Bunun değerlendirmesini yaptık. Bütün belediye başkanlarımızın tek tek isteklerini ve taleplerini dinledik. Çözüm yolunda da hem İzmir’den milletvekili adayı olan Sn. Bakanımız Veysel Eroğlu, hem hükumetimizin ilgili mecraları hem de gerektiğinde Büyükşehir Belediyesi’ne iletme noktasında plan ve program yaptık” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.