Dolar 32,4960
%-0.14
Euro 34,9480
%0.34
Altın 2.427,630
%0.18
Bist-100 9.795,00
%0.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Madenci çocuklarıyla buruk 23 Nisan

Madenci çocuklarıyla buruk 23 Nisan

Hüseyin Sezer, işçi ailelerine taziye ziyaretlerinin ardından tüm gününü çocuklara ayırdı. Arapseki, Köseler ve Elmadere köylerini ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 24.04.2015 - 15:42
Hüseyin Sezer, işçi ailelerine taziye ziyaretlerinin ardından tüm gününü çocuklara ayırdı. Arapseki, Köseler ve Elmadere köylerini ziyaret etti. Sezer’in bu ziyaretlerde karşılaştığı manzara 21. Yüzyıl Türkiye’sinin gerçek fotoğraflarından başka bir şey değildi. Yoksullukla boğuşarak okumaya çalışan, küçük yaşta oyun oynamak yerine çalışmak zorunda kalan çocukların acılarını paylaşan Sezer onların duygularına ortak oldu. 
Çocuklarla uçurtmalar uçuran Sezer, onlarla beraber olmanın mutluluğunu yaşadı. Çocuklarla şakalaşıp onların isteklerini dinleyen Sezer, çocuklar tarafından çok sevildi.

Hüseyin Sezer, madende yakınlarını kaybeden çocukların gözlerindeki yaşları silip onların derdine derman olmaya çalıştı. Çocukların yüzündeki mutsuz ifadeyi sevinç dolu gülücüklere çevirmek için onlarla vakit geçirdi.  Çocuklara uzanan bir elin onlar için çok önemli olduğunu dile getiren Sezer, onların mutluluğu için elinden geleni yapacağının sözünü verdi. Çocuklarımızın mutluluğun resmini çizeceğini yoksulluğun ve imkansızlıkların çocuklarımızın hayatını karartmayacağını belirtti. Çocuklarımızın gözlerindeki umudu okuyarak büyümenin önemine değinen milletvekili adayı her çocuğun kalbinde kendinden daha büyük çocuk olduğunu bilerek hareket ederek tüm çocukları kucakladı. 


Köylünün Desteği Hüseyin Sezer’in Omuzlarında

Çalışmalarını tüm hızıyla yürüten Hüseyin Sezer, Bergama İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe yöneticileri ve çok sayıda partilinin de aralarında bulunduğu ziyarette önemli konulara değindi. CHP politikalarıyla kalkınan bir ülke inşa edileceği, geleceğe umutla bakan gençlerin varlığıyla güçlenen bir iktidarın yaratılacağı, yoksulluğun sonlandırılarak insana insan olduğu için değer biçilen bir anlayışın yayılacağı Sezer’in ifadeleri arasında yer aldı.

Hüseyin Sezer, ilçe başkanlığının ardından Sağancı, Pınarköy, Narlıca, Çamköy, Tepeköy ve Yalnızev köylerini ziyaret etti. Sezer’in köylülere yaklaşımı görülmeye değerdi. Halkın iktidarının köylülerimizle inşa edileceğini dile getiren Sezer,  onların umut dolu yolculuğuna ortak oldu. Köylünün ve ülkenin kalkınacağı bir ekonomi programına sadece CHP’nin sahip olduğunu halka gerçekçi biçimde anlattı.
Kadınlarımız için AKP hükümeti tarafından sinsice oluşturulan sömürü düzenine dayalı, cinsiyet ve ahlak bekçiliği üzerinden yürütülen politikaların 7 Haziran günü son bulacağına değinen Sezer, emekçi köylü kadınlarının desteğini aldı. Bu destek ve güvenle birlikte günlük ziyaretlerine devam etti.     

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.