Dolar 32,5107
%0.07
Euro 34,8880
%-0.24
Altın 2.455,550
%0.79
Bist-100 9.891,00
%1.79

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican Karşıyaka'ya kadın başkan istiyor

Delican Karşıyaka'ya kadın başkan istiyor

AK Parti Karşıyaka’da Kerem Ali Sürekli'den sonra İlçe Başkanlığı koltuğuna oturacak isim arayışı sürerken,İl Başkanı Bülent Delican’ın Karşıyaka’da kadın İlçe Başkanı olması için düğmeye bastığı öğrenildi. Öte yandan vekillerin meclis üyesi Abdullah Mertoğlu’nun ilçe Başkanı olması için bastırdığı iddia edildi.

  • Ege Postası
  • 21.10.2014 - 14:00
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ- Yerel seçimlerden hemen sonra yeni yapılanmaya giden AK Parti teşkilatında yeni ilçe başkanları belirlenmesi için çalışmalara tüm hızı ile devam edilirken, Karşıyaka teşkilatında ilçe başkanlığı koltuğuna oturacak isim merak diliyor. İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin milletvekili aday adayı olacağı, bu yüzden göreve yeniden talip olmayacağı Karşıyaka ilçe teşkilatında Sürekli’nin yerine gelecek isim, son günlerde AK Parti kulislerinde sıkça konuşuluyor.

MERTOĞLU İÇİN VEKİLLER DEVREDE
Kulislerde ismi en çok  başkanlık için dolaşan meclis üyesi Abdullah Mertoğlu’nun, ilçe başkanı olması için İzmir milletvekilleri Aydın Şengül ve Hamza Dağ’ın devreye girdiği iddia edildi. Ancak; Mertoğlu’nun meclis üyesi olması nedeni ile tercih edilemeyeceği ileri sürüldü. Vekillerin, yeni başkan Mertoğlu olmaması durumunda diğer adayları ise 2014 yerel seçimlerinde Karşıyaka’da Belediye Başkan adayı olan Tanfer Kemerli’nin olduğu iddia edildi. Ancak; Kemerli’nin vekil adayı olacağı, bu neden ile teklife sıcak bakmadığı ileri sürüldü.

KARADENİZ NABIZ YOKLUYOR
Diğer taraftan ise, uzun zamandan beri Kerem Ali Sürekli ile birlikte yönetim kurulunda görev alan Kamil Karadeniz’in ilçe başkanı olmak için kulis yaptığı ve nabız yokladığı öğrenildi. Karadeniz’in İl Başkanı Bülent Delican ile bir görüşme yaptığı ve ilçe Başkanı olmak istediğini söylediği ifade edildi.

İL BAŞKANI DELİCAN’IN KADIN İLÇE BAŞKANI ISRARI
Öte yandan İl Başkanı Bülent Delican’ın Karşıyaka’da bir kadın İlçe Başkanı olması için çalışma yaptığı ileri sürüldü. Pınar Güney, Tülay Kalıpçılar, Yeşim Öztürk, meclis üyesi Banu Sayan ile isimleri henüz fazla telaffuz edilmeyen bazı kadın partililerin Karşıyaka'da Sürekli'den boşalan koltuğa oturabileceğibelirtiliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.