Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican, Başkan Kocaoğlu ile görüşecek

Delican, Başkan Kocaoğlu ile görüşecek

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte haftalık olağan toplantısını partisinin Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun ev sahipliğinde Kemalpaşa’da gerçekleştirdi. Başkan Uğurlu’nun projelerini yerinde de inceleyen Başkan Delican, ilçe belediyelerinin Büyükşehirden yeterli desteği alamamasından rahatsızlık duyduklarını ve konuyu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile görüşeceğini açıkladı. Delican, Başkan Kocaoğlu ile görüşecek

  • Ege Postası
  • 26.12.2017 - 09:59

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve yönetim kurulu üyeleri ve 30 ilçe koordinatörü haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını Kemalpaşa’da gerçekleştirdi. AK Partili Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda 2019 seçimlerine dair yapılması gerekenler ve öneriler ele alındı.

İl Başkanı Bülent Delican, partisinin İzmir’deki 7 ilçe belediye başkanının İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden yeterli hizmet ve desteği görmediğini savunarak, bu durumun kendilerini rahatsız ettiğini ve konuyu Başkan Aziz Kocaoğlu ile görüşeceğini belirtti.

DURUM BİZİ SON DERECE RAHATSIZ EDİYOR, AZİZ BEY İLE KONUŞACAĞIM

Yapımı devam eden Göl Park Projesi, Kongre Merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzu projelerini beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve ilçe koordinatörleri olduğu halde yerinde inceleyen AK Parti İl Başkanı Delican,  

“Özellikle bu şekilde toplantımızı ilçelerde yapmamızın nedeni seçime az kaldı. İlçelerimizde çok değerli belediyelerimiz var ve zor şartlara rağmen hizmet üretiyorlar. 23 tane muhalefet ve büyükşehirle birlikte 24 muhalefet partisi belediyesi var. Bizim 7 tane var. Büyükşehirleri önemsiyoruz. Kemalpaşa’da bugün projeleri denetlerken ana artellerde yolların durumunu gördük. Dört beş aydır bu yollar o şekilde duruyor. Vatandaşa illallah ettirmiş durumda. Büyükşehir belediyesi ana artellerde yaptığımız çalışmaları test edeceğiz bahanesiyle hala açık tutuyor. Asfaltlama henüz gerçekleşmiş değil. Çok zor şartlarda görev almış olan belediye başkanlarımız başta Kemalpaşa, Menderes, Torbalı’da çukurları biz kapatalım dediğimizde de ‘hayır biz kapatacağız’ deyip aylarca engelliyorlar. Bu son derece yakışıksız bir durum. Bugün bir kez daha gördük.  Defalarca ilçe başkanlarımız kendisinden destek istediler. Biz bunu bir kez daha dile getireceğiz. Bu ilçelerin bu eziyeti çekmesi bizi son derece rahatsız ediyor. Aziz Bey ile bu durumu konuşacağım. Bu işleri bir an önce bitirmeleri gerekiyor.”

BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA DAHA FAZLA SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKTİĞİNİ DE KONUŞTUK

Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısını ilçe belediyelerinde yapmayı sürdüreceklerini, partisinin belediye başkanlarına daha fazla sahip çıkacaklarını ve asla yalnız bırakmayacaklarını dile getiren İl Başkanı Bülent Delican, “İlçe belediye başkanlarımıza daha fazla sahip çıkmamız gerektiğini konuştuk. İlçe belediye başkanlarımızı asla yalnız bırakmamızı gerektiğini paylaştık. Onların projelerini il başkanlığı olarak gereken hassasiyeti gösteriyoruz zaten. Milletvekillerimizi de Ankara bağlantılarında yardımcı oluyor. Elimizden gelen desteği veriyoruz. Birlik ve beraberliğimizin ve tek sesliliğimizin kesin devamını önemsiyoruz” diye konuştu.

AĞIRLIKLI OLARAK TEŞKİLATIMIZIN EĞİTİM ÇALIŞMALARINI KONUŞTUK

Toplantıda teşkilata yönelik eğitim çalışmalarını da konuştuklarını ve partisinin belediye başkanlarının projelerini İzmirlilere daha iyi anlatmanın yollarını ele aldıklarını kaydeden AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, toplantının son derece verimli geçtiğini söyledi:

“Ağırlıklı olarak teşkilatımızın eğitim çalışmalarını konuştuk. Diğer belediyelerimize de gideceğiz. Projelerini İzmirlilere daha iyi anlatmayı amaçlıyoruz. Kemalpaşa’da da önce kongre merkezine gittik. Kültür merkezi ve üstündeki kongre merkezini inceledik. Arif başkanımız gelecek nesillere geçmişin bağlarını kuracak kültürel hazineler kuruyor. Yaptığı eserleri yönetim kurulu üyelerimizle gittik -30 ilçe koordinatörümüz de oradaydı. İl yönetimindeki arkadaşlar ayrıca ilçe koordinatörü- ki bunları anlatsınlar. Kamuoyunun dikkatini buralara çekmek istedik. Hep birlikte onlara sahip çıkmamız ve yanlarında olduğumuzu hissettirdiğimiz verimli oldu. İlçe teşkilatımız ve yönetim kurulu üyelerimizle yaptığımız toplantı son derece verimliydi.”

BAŞKANLAR TEŞKİLATIMIZA AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİ ANLATIYOR, BU AKŞAM DA…

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, partisinin İzmir’deki belediye başkanlarının önderliğinde bu hafta her akşam bir toplantı gerçekleştireceklerini, bu toplantıda belediye başkanlarının diğer ilçe teşkilatı üyelerine anlattığını, bu akşam da Torbalı Belediye Başkanı Adnan Görmez’in Buca ilçe teşkilatı üyelerine il binasında yaptıkları çalışmaları anlatacağını belirtti:

“Her akşam bir  belediye başkanımız önderliğinde bir toplantı yapıyoruz. Bu hafta her akşam olacak. Yeni il binamızda eğitim çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz. İlçe belediye başkanlarımıza yaptıkları çalışmaları anlattırıyoruz. Meclis başkanları, milletvekilleri, mahalle başkanlarının da olduğu teşkilatımıza AK Parti belediyeciliğini anlattırıyoruz. Karşıyaka’ya Kemalpaşa Belediye Başkanımız anlattı. Yarın Buca var. Adnan Başkanımız gelecek.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.