Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de gündem il kongresi; İlçe başkanlarından flaş hamle

CHP İzmir'de gündem il kongresi; İlçe başkanlarından flaş hamle

CHP İzmir İl Örgütü 7 Ocak’ta yapılacak İl Kongresi’ne kilitlenmişken aday belirlemek için toplantılarda sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 'uzlaşı aday' belirlemek için başlattığı toplantılarda önce ilçe başkanları ardından milletvekilleriyle buluşmuştu. Bu toplantıların yankısı sürerken, ilçe başkanlarından flaş bir hamle geldi. ilçe başkanları da il kongresi gündemiyle toplanma kararı aldı. CHP İzmir'de gündem il kongresi

  • Ege Postası
  • 25.12.2017 - 18:34

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Örgütü 7 Ocak’ta yapılacak il kongresine kilitlendi. Birbiri ardında yapılan aday belirleme toplantılarına bir yenisi daha ekleniyor. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 'uzlaşı aday' belirlemek için önce ilçe başkanları ardından da milletvekilleriyle yaptığı kongre zirvelerinin ardından belediye başkanları ve il yönetimi ile yapacağı toplantılardan bir uzlaşı kararı çıkıp çıkmayacağı merakla beklenirken örgütlerin başkanlarından flaş bir hamle geldi.

İlçe başkanları il kongresi gündemiyle toplanma kararı aldı. Toplantının Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur'un ev sahipliğinde, 26 Aralık Salı (yarın) saat 19.00'da yapılacağı öğrenildi. 

Öte yandan toplantıya aday olmayı düşündüğünü, net açıklamayı ise bu hafta içinde yapması beklenen CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven'in davet edilmediği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.