Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhur İttifakında heyecanlı bekleyiş...Adaylar Çarşamba günü netleşecek

Cumhur İttifakında heyecanlı bekleyiş...Adaylar Çarşamba günü netleşecek

AK Parti ve MHP İzmir teşkilatları arasındaki ittifak görüşmelerinde sona gelindi. İttifakın adayları 2 Ocak Çarşamba günü belli olacak. Cumhur İttifakında heyecanlı bekleyiş...

  • Ege Postası
  • 31.12.2018 - 14:44

EGEPOSTASI- Türkiye'de gözler 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere çevrilirken, siyasi partiler arasındaki ittifak görüşmelerinde sona yaklaşıldı. AK Parti İzmir teşkilatında aday adaylarının heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Partinin ilçe adayları 5 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açıklanacak. Adayların açıklanmasına günler kala AK Parti ve MHP arasındaki ittifak görüşmelerinde de sona gelindi. MHP'li kaynaklardan alınan bilgiye göre ittifak adayları Çarşamba günü kesinlik kazanacak. 

PAZARLIK SÜRÜYOR

İki parti arasında ilçe pazarlığı devam ederken, AK Parti MHP’ye ittifak çerçevesinde Aliağa, Güzelbahçe, Foça, Çeşme, Dikili ve Seferihisar’ı vermeyi teklif etti. MHP kanadı ise en az 11 ilçe verilmesi konusunda ısrarcı. Kulislere düşen diğer bilgi ise AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in sağlık sorunları nedeniyle aday olmayacağı oldu. Parti içerisinde Mahmut Badem’in yerine Mehmet Girgin ve Ahmet Kocaağa’nın adı geçiyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.