Dolar 32,2719
%0.09
Euro 34,8418
%0.12
Altın 2.436,100
%0.15
Bist-100 10.269,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hepdemirgil'den Konyalılara ziyaret

Hepdemirgil'den Konyalılara ziyaret

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Aydoğan Hepdemirgil, Konyalılar Vakfı (KONVAK), Konyalılar Federasyonu (KONFED) ve İzmir Sivil Toplum Örgütleri Platformu (İSTÖP) Genel Başkanı Mehmet Aydoğan’ı makamında ziyaret etti. CHP Buca Aday Adayı STK turunda

  • Ege Postası
  • 31.12.2018 - 12:00

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Aydoğan Hepdemirgil, yerel seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum örgütleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Hepdemirgil, Konyalılar Vakfı (KONVAK), Konyalılar Federasyonu (KONFED) ve İzmir Sivil Toplum Örgütleri Platformu (İSTÖP) Genel Başkanı Mehmet Aydoğan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Hepdemirgil, "Yerel seçimlere ve aday adaylığımıza dair görüşlerimizi paylaştık. Bir çok sivil toplum örgütünün kuruluşunda yer alan Aydoğan'ın görüşleri bizim için önemlidir. Gerek sosyal gerek siyasal alanda çalışmalarına aktif olarak devam ediyor. Ayrıca tarafsız, proje üreten, kenti düşünen bir yapıya sahip. Aktardıkları ve paylaşımları için kendisine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.