Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP sahaya iniyor

MHP sahaya iniyor

MHP İzmir İl Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahadır Altınkeser başkanlığında yapılan toplantı sonunda  İzmir 3 bölgeye ayrıldı. 3 bölgede hangi ilçelerden kimlerin sorumlu olacağı netleşti. Altınkeser, teşkilat birimini oluşturduklarını, Pazartesi itibariyle sahada aktif olarak çalışmaya başlayacaklarını belirterek, 5 Ocak’ta hangi ilçelerde aday çıkaracaklarının açıklanmasını ve partilerinin genel başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarını beklediklerini söyledi. İzmir’i 3 bölgeye ayırdılar, Bahçeli’nin talimatını bekliyorlar

  • Ege Postası
  • 30.12.2018 - 16:06

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İzmir’de Cumhur ittifakı ile seçime girecek olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı, yılın son yönetim kurulu toplantısını İl Başkanı Veysel Şahin talimatıyla gerçekleştirerek seçim sürecinde sahada aktif olarak çalışacak olan teşkilatta görevlendirmeleri yaptı.

MHP İzmir İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Bahadır başkanlığında yapılan toplantı sonrasında İzmir Bakırçay, Küçük Menderes ve Yarımada olarak üçe ayrılarak, 3 bölgedeki teşkilattan kimlerin sorumlu olacağını belirledi.

İZMİR 3 BÖLGEYE AYRILDI; KİMLER HANGİ İLÇELERDEN SORUMLU OLACAK'

Yapılan görevlendirmeler ile Bakırçay havzasında; Kınık-Bergama-Dikili’den Mehmet Emin Yaramış, Aliağa-Foça-Menemen’de Hayati Şahin, Erbek Sarı, Kemalpaşa’dan ise Cezmi Çulhaoğlu sorumlu oldu.

Küçük Menderes Havzası’nda; Beydağ-Kiraz-Ödemiş-Bayındır-Tire’de Muhammed Osman Ölmez, Murat Çetin, Menderes-Torbalı-Selçuk’ta ise Abdullah Şahin ile Yusuf Çoban görevlendirildi.

Yarımada’da Çeşme-Karaburun-Urla-Seferihisar ve Güzelbahçe’de ise Tercan Ayhan ve Süleyman Alp Akar sorumlu olarak görev yapacak.

BAHADIR ALTINKESER: İZMİR’İ 3 BÖLGEYE AYIRDIK, TEŞKİLAT BİRİMİMİZ HAZIR

MHP İzmir İl Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Altınkeser, İzmir’i 3 bölgeye ayırarak her bölgede teşkilat çalışmalarını yürütecek olan isimleri yaptıkları toplantı sonunda belirlediklerini belirterek, tüm teşkilat mensuplarının Pazartesi gününden itibaren sahada görevlerine başlayacaklarını açıkladı.

5 OCAK’TA İLÇELER AÇIKLANACAK, LİDERİMİZİN TALİMATINI BEKLİYORUZ

Altınkeser, “Üç bölgeyi ayırdık. Bakırçay havzası, Küçük Menderes ve Yarımada. 20 ilçede 10 arkadaşımıza görev verdik. Benimle birlikte 11 kişi olarak teşkilat birimini oluşturduk. Pazartesi gününden itibaren görevlerimize başlayacağız. 5 Ocak’ta AK Parti ile yapacağımız ittifak görüşmeleri sonunda hangi ilçelerde adaylarımızın olacağı açıklanacak. Liderimizin talimatını bekliyoruz. Teşkilat birimi olarak yerel seçimlerde en iyi sonucu almak için yola çıktık. Arkadaşlarımızla sahada olacağız. Biz seçime hazırız” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.