Dolar 32,2610
%0.01
Euro 34,7133
%0.01
Altın 2.401,420
%0.05
Bist-100 10.337,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Doğan'dan imalı 2019 mesajı

AK Partili Doğan'dan imalı 2019 mesajı

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, Karabağlar Yeşilyurt’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yeni yılını kutlayan Doğan, “Belediyecilik anlamında birçok sorunla boğuşan Karabağlar’ın kaderini değiştireceğiz. 2019 yılı Karabağlar için değişim yılı olacak” dedi AK Partili Doğan'dan imalı 2019 mesajı

  • Ege Postası
  • 31.12.2018 - 14:11

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, seçim çalışmalarını Karabağlar Yeşilyurt’ta esnaf ziyaretiyle sürdürdü. Güne Yeşilyurt’ta başlayan Doğan, ilk önce Karabağlar esnafı ile birlikte kahvaltı yaptı. Daha sonra ise Ordu Caddesi üzerindeki diğer esnafları ziyaret eden Doğan, ziyaret esnasında hayırlı işler dileğinde bulunduğu berberde tıraş oldu. Karabağlar’da ve Yeşilyurt’taki sorunları bölgedeki esnaftan dinleyen Doğan, hazırladıkları projeleri anlattı. Vatandaşların yeni yılını kutlayan Bilal Doğan, 31 Mart 2019’da Karabağlar’da değişimi gerçekleştireceklerini söyledi.

DEĞİŞİM YILI

Karabağlar’ın 500 bin nüfusu ve 370 bin seçmeniyle merkezin tam ortasında olmasına rağmen hak ettiği hizmetleri iki dönemdir alamadığını dikkat çeken AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, “İlçemiz iki dönemdir belediye hizmeti alamıyor. Gittiğimiz her yerde vatandaşımızdan, esnafımızdan Karabağlar ile ilgili şikayet alıyoruz. Karabağlardaki yetersiz belediye hizmetlerinden dolayı vatandaşların ve işyeri sahiplerimizin yerel hizmetlerin yetersizliğinden söz edildiğini gördük. Trafik ve otopark sorununun hat safhada olduğunu şahit olduk. Yeşil alanların eksikliği, parkların yetersiz olduğunu gördük. İlçemizde iki dönemdir sorunlara çözüm bulunmamış. Dahası yeni sorunlar yaratılmış. İnşallah 31 Mart 2019’da bu sorunlara çözüm olacağız. 2019 yılı Karabağlar için değişim yılı olacak” şeklinde konuştu.

YEŞİLYURT’TA OTOPARK İHTİYACI VAR

Yeşilyurt Ordu Caddesi üzerinde bulunan işyerlerine ve esnafları ziyaret eden Bilal Doğan, ziyaret esnasında bölgedeki ihtiyaçları da not aldı. Araç trafiğinin yoğun olduğu bölgede otopark sıkıntısının ciddi anlamda hissedildiğini söyleyen Doğan, “Bölgemizde yoğun bir araç trafiği var. Aynı zamanda otopark ihtiyacı dikkat çekiyor. Yeşilyurt’ta katlı otopark ve yeraltı otoparkı yapılması gerekiyor.  Karabağlar Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bir şubesi gibi çalışmasından dolayı bölgede ihtiyaç duyulan belediye hizmetleri alınamamış. Merkezin tam ortasında olmasına rağmen hak ettiği hizmetleri alamayan Karabağlar için projelerimiz hazırladık. Sinema ve tiyatro gibi sosyal ve kültürel alanların olmadığını gördük. Bölgemize sosyal ve kültürel alanlar kazandıracağız. Gençlerimiz için spor salonları yapacağız, gençlik merkezleri oluşturacağız. Kadınlarımız için ise kadın aktivite merkezi kuracağız. Geleceğimiz olan çocuklarımız için ise rahatça oynayabilecekleri güvenli parklar ve alanlar oluşturacağız. İzmir genelinde olduğu gibi Karabağlar’da da otopark sorunu var. Uygun yerlere otoparklar yapacağız” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.