Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çıray’dan Zeybekci’ye yönelik manidar hareket

Çıray’dan Zeybekci’ye yönelik manidar hareket

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın 84. kez ‘merhaba’ dediği açılış töreninde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun konuşmasını dinleyen CHP izmir Milletvekili Aytun Çıray, kürsüye Bakan Nihat Zeybekci çıkınca tören alanından ayrıldı. Çıray daha sonra attığı tweetle Zeybekci’yi neden protesto ettiğini açıkladı. İEF açılışında CHP'li Çıray’dan Bakan Zeybekci’ye protesto

  • Ege Postası
  • 28.08.2015 - 17:18
EGE POSTASI - İzmir Enternasyonal Fuarı, 84. kez kapılarını açtı. Saat 16:00’da başlayan açılış töreninde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, milletvekilleri, belediye başkanları, ülkelerden konuklar ve vatandaşlar yer aldı.

ZEYBEKCİ KÜRSÜYE ÇIKINCA ÇIRAY TERK ETTİ!
CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, açılış törenine katılırken, mini bir protestoya imza attı. Çıray, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun konuşmasının ardından kürsüye Bakan Zeybekci çıkarken tören alanından ayrıldı.


TWEET ATTI
Çıray tören alanından ayrıldıktan sonra Twitter’dan “İEF açılışında Başkan Aziz Kocaoğlu’nu zevkle dinledikten sonra "İzmir kurtarıcılardan kurtulmalı" diyen sabık Bkn Zeybekçi'yi dinlemeden ayrıldım” ifadelerini kullandı.

Sabık: Önceki, eski anlamına geliyor.

ZEYBEKCİ BASIN TOPLANTISINDA SÖYLEMİŞTİ
Bakan Zeybekci, İEF’nin açılışından önce gerçekleşen basın toplantısında "İzmir bizim için sadece İzmir değildir. İzmir Ege'dir, tüm Anadolu'dur. İlk yapmamız gereken kurtarıcılardan kurtulmak. Bir kurtarıcı aramamak. İzmir'i kurtaracak olan biziz" demişti.

ARALARINDA SOĞUKLUK VAR
Zeybekci ve Çıray arasında 2014’te ipler gerilmişti. Zeybekci partisinin Karşıyaka İlçe Kongresi’nde Çıray’ı hedef almış, Çıray’da Zeybekci’ye yazılı yanıt vermişti.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.