Dolar 32,4981
%0.19
Euro 34,8115
%0.2
Altın 2.441,440
%0.11
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli sokaklarında bayramlaşma coşkusu

Çiğli sokaklarında bayramlaşma coşkusu

Çiğli’de hizmet veren banka çalışanları,, minibüs ve taksici esnafı, çeşitli esnaf ve lokanta işletmecileri ile sokaktan geçen vatandaşla tek tek bayramlaşan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, herkes için sevdikleriyle beraber mutlu, huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

  • Ege Postası
  • 26.07.2014 - 10:15
İZMİR-Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği bayramlaşma turlarına Çiğli’deki esnafları, bankaları gezerek başladı. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Arslan, banka çalışanlarıyla, minibüs ve taksicilerle, lokanta, dükkan vb. Bütün işletmelerin çalışanlarıyla tek tek ilgilendi, hal hatır sordu. Herkese sevdikleriyle huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri temennilerinde bulundu. Bu bayramlaşma sırasında Başkan Arslan, sokaktan geçen vatandaşların da sorunlarını dinledi, bayramlarını kutlayıp yi dileklerini iletti. Vatandaşların yoğun sevgi gösterdiği Başkan Arslan, Ramazan Bayramı coşkusunun herkesin ortak duygu alanı olduğunu belirterek, “Sokağa çıkarak bayrama dair geleneklerin yaşatılması adına onları paylaşmak;  hatırlanmak ve hatırlatmak istedik” diye konuştu.

BAYRAM SEVİNCİMİZ  PAYLAŞILINCA BÜYÜR
Çiğli’yi sokak sokak gezerek bütün banka ve işletme çalışanlarıyla tek tek bayramlaşmaktan ötürü büyük mutluluk ve heyecan duyduğunu, vatandaşlarla birebir bayramlaşmanın coşkusunu yaşamaktan aldığı keyfi dile getiren Başkan Arslan, “Ramazan bayramı coşkusunu esnafımızla,  vatandaşımızla paylaşalım istedik. Çiğli’de hizmet veren banka çalışanları, taksici ve minibüsçüler, dükkan ve lokantalarda görevli arkadaşlar ile Çiğli’de yaşayan vatandaşlarımızın bayramını geleneklere uygun kutlayalım dedik. Belediye başkanı olarak her zaman onların yanındayım. Böylesi özel günlerde onları hatırlamak, kendimizin de hatırlandığını bilmek mutlu eder bizleri. Bu sebeple Çiğli’ye emek veren herkesin bayram coşkumuza dahil olmasına çalıştık. Herkese mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum ve daha nice bayramlarda onların varlıklarıyla güzel Çiğlimize hizmet ve değer katmalarını diliyorum” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.