Dolar 32,3286
%0.24
Euro 35,0658
%-0.16
Altın 2.301,820
%1.07
Bist-100 9,04
%2.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Acıları,üzüntüleri kalbinize gömün

Acıları,üzüntüleri kalbinize gömün

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, bayramını kutladığı belediye personelinden tüm acıları, üzüntüleri kalplerine gömmelerini, sevdiklerine zaman ayırmalarını istedi.

  • Ege Postası
  • 25.07.2014 - 17:27
İZMİR_soneliyle belediye yemekhanesinde buluşan Piriştina sözlerine, “Buca’ya gönül vermiş mesai arkadaşlarımı sevgi ve saygıyla selamlıyorum” diye başladı. Kendisini bayramlarda üzüntüleri unutmaya programladığını belirterek çalışma arkadaşlarına da bunu tavsiye eden Piriştina, “Çok zok günler geçiriyoruz. Filistinli kardeşlerimizle ilgili büyük üzüntüler yaşıyoruz. Ancak hiç olmazsa 3 gün ailenize, sevdiklerinize zaman ayırın. Üzüntüleri kalbinize gömün. Lütfen kime zaman ayırmanız gerekiyorsa mutlaka ayırın. Bunu ertelemeyin ve birilerini sevindirin. Bereketli ve huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim” dedi.
BAYRAMDAN SONRA TAM GAZ ÇALIŞMA
Personelle bayramlaşmasının ardından  CHP Buca İlçe Başkanlığı’nın Şirinyer Düğün Salonu’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine katılan Başkan Piriştina da, bayramın ardından Cumhurbaşkanlığı seçimi için tam gaz çalışma çağrısında bulundu. “10 Ağustos’la ilgili gayretimizi artıralım” diyen Piriştina, “Bu gidişata, AKP zihniyetine ‘dur’ dememiz için önemli bir fırsatın eşiğindeyiz. Böyle acı günleri yaşadığımız bu süreçte önümüzde bir bayram var. Her şeye rağmen sizlerden mutlaka tebessüm etmenizi bekliyoruz” dedi. CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül de, 10 Ağustos’ta Buca’da Ekmeleddin İhsanoğlu’nun 200 bin oy alacağına inandıklarını belirterek, “Yerel seçimlerde biz 130 bin oy almıştık. Şimdi diğer partilerin de desteğiyle 200 bin oy almayı hedefliyoruz. Yerel seçimlerdeki iddiamızı 10 Ağustos’taki seçim için de gösteriyoruz. Avantajımız, örgütümüzün belediyemiz ve parti dinamikleriyle uyum içinde çalışmasıdır” dedi CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam da, tüm partililerin bayramını kutladı ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine dikkat çekti. Başkan Piriştina daha sonra makamında ilçesinin 47 mahallesinin muhtarlarıyla bayramlaştı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.