Dolar 32,3260
%-0.48
Euro 34,7382
%-0.19
Altın 2.408,120
%-0.6
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çamdibi pazaryeri yenileniyor

Çamdibi pazaryeri yenileniyor

Bornova Belediyesi’nin tiyatro sahnesinden, düğün salonuna, kütüphaneden, hobi kurslarına pek çok hizmeti birarada verdiği Çamdibi Kapalı Pazaryeri yenilenecek

  • Ege Postası
  • 28.12.2014 - 11:20
Bornova Belediyesi’nin yaklaşık 10 yıl önce hizmete açtığı, bölgesindeki pek çok ihtiyacı karşılayan Çamdibi Kapalı Pazaryeri yenilenerek vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. Geçtiğimiz haftalarda Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun da oyunlarını sahnelemeye başladığı tiyatro sahnesi, İZBAŞ tarafından yenilenen düğün salonu, kitapseverlerin hizmetine sunulan Çamdibi Kitaplığı, hobi kurslarıyla meyve sebze satışının dışında pek çok işlevi olan Çamdibi Kapalı Pazaryeri’nde kapsamlı düzenlemeler yapılacak.
 
Elektrik tesisatı tamamen yenilenecek olan Çamdibi Katlı Pazaryeri’nin asansörler de elden geçirilecek. Çatı yalıtımı yapılacak. Sıva tamiratı ve boya badana yapılacak. Kapı ve pencereler onarılacak.
 
Çamdibi Kapalı Pazaryeri’nin bölgede yaşayan insanlar için büyük öneme sahip olduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Burada hem Pazar alışverişi yapılıyor hem de insanlar sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılıyor. Çamdibi’nde ve çevresinde yaşayan vatandaşlarımızın aktif olarak kullandığı bu binamızda kapsamlı bir yenileme çalışması yapacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.