Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li o meclis üyesini AK Partili Büyükkesim deşifre etti

CHP’li o meclis üyesini AK Partili Büyükkesim deşifre etti

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan’ın sözünü kesip eleştirmek isteyen CHP Bayraklı Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Kurultay Delegesi Hatice Tatlı’ya AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Sekreteri Kemal Büyükkesim’den sert sözlü müdahale geldi. Kemal Büyükkesim, Bayraklı Belediyesi’nde partisinin grup kararına uymayarak kendileriyle hareket eden meclis üyelerinden biri olduğu iddia edilen Hatice Tatlı’yı deşifre etti.

  • Ege Postası
  • 13.04.2018 - 20:52

EGEPOSTASI- “Bayraklı’da bizimle hareket ediyorsunuz, burada ise bizim aleyhimize konuşuyorsunuz. Sizi anlayamadık” şeklinde tepki gösterdi. Büyükkesim’in bu çıkışına Hatice Tatlı’dan tek kelime yanıt gelmedi ve Tatlı sessizliğe bürünerek yerine oturdu. Geçtiğimiz günlerde Radyo Ege Postası Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Mithat Umutoğulları’nın ortaya çıkarıp gündeme taşıdığı Bayraklı Denetim Komisyonu seçimlerinde grup kararına karşın aday olmayan Münir Demir’i destekleyen CHP’li meclis üyelerinden Hatice Tatlı’nın partisinin grup kararına karşın AK Partililerle birlikte hareket ettiği bir kez daha ortaya çıktı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İZBAN artı para uygulaması hakkında konuşurken ayağa kalkıp yanıt vermek isteyen CHP’li Bayraklı Büyükşehir Meclis Üyesi ve Kurultay Delegesi Hatice Tatlı’ya geçtiğimiz gün AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Sekreteri olarak atanan Kemal Büyükkesim’den sert sözlü müdahale geldi.

AK PARTİLİ BÜYÜKKESİM’İN MÜDAHALESİNE TEK KELİME YANIT VEREMEDİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Sekreteri Kemal Büyükkesim, Hatice Tatlı’ya dönerek, “Hatice Hanım, sizi anlayamadık. Bayraklı’da bizimle, AK Parti ile hareket ediyorsunuz, burada ise bize karşı duruyorsunuz” şeklinde seslendi. AK Partili Büyükkesim’in bu sert müdahalesine karşın CHP’li meclis Üyesi Hatice Tatlı’dan karşı bir açıklama ya da müdahale olmadı. Hatice Tatlı, Bayraklı’da AK Partili meclis üyeleriyle birlikte hareket edip, partisi CHP’nin grup kararına uymadığını kast eden Kemal Büyükkesim’e hiçbir yanıt vermedi ve sessizliğe büründü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.