Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir’de sıra eğitimde

İYİ Parti İzmir’de sıra eğitimde

İYİ Parti teşkilatlanmasını tamamladı, sıra mahalle temsilcilerine eğitimde. Mahalle temsilcilerini ve yönetim kurulu üyelerini belirleme çalışması başlatan ve tamamlamak üzere olan İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, Mayıs ortasında ise kapsamlı bir eğitim çalışması başlatmaya hazırlanıyor. Profesyonel eğitimcilerin de katılacağı eğitimler sonunda, nefret dilinden uzak ve ötekileştirmeyen bir dille İzmirlilere parti politikalarının anlatılması hedefleniyor. Bugün itibariyle 30 ilçedeki denetimlerini tamamlayacak olan İYİ Parti İzmir Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Koray Ükünç, hedeflerinin tüm İzmirlilere ulaşmak olduğunu söyledi. İYİ Parti İzmir’de sıra eğitimde

  • Ege Postası
  • 13.04.2018 - 15:47

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İzmir’deki teşkilatlanmasını tamamlayan, ilçe kongrelerini tamamlayan ve il kongresini gerçekleştiren İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı yöneticileri, sahaya indi. Teşkilatlanma çalışmalarının ardından mahalle temsilciliklerini oluşturmaya başlayan İYİ Parti İzmir’in dörtte üçünde mahalle temsilcisi ve iki yönetim kurulundan oluşan teşkilatlanmasını da hızla tamamlamaya çalışıyor.

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Koray Ükünç, İzmir’in 30 ilçesine tek tek giderek mahalle temsilciklerinin oluşturulması çalışmalarını denetledi. Bugün Kınık ve Bergama çalışmasını yürüten ve denetleyen İYİ Parti İzmir İl Teşkilat Başkanı Koray Ükünç, beraberinde en az iki yönetim kurulu üyesi olduğu halde mahalle temsilcilerinin belirlenme çalışmasının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, bundan sonraki aşamanın mahalle temsilcileri, ilçe başkanları ve parti teşkilatına verilecek olan kapsamlı eğitim çalışması olduğunu söyledi.

PROPAGANDA TEKNİKLERİNDEN SANDIK BAŞI EĞİTİMİNE KADAR KAPSAMLI EĞİTİM VERİLECEK

“Bugün itibariyle Kınık’tan çıktım Bergama’ya geçiyorum. 30 ilçe teşkilatlanmamız bitti. Mahalle temsilciliklerini oluşturuyoruz. Dörtte üçü bitti. Her mahallede bir başkan iki yönetim kurulu üyesi var minimum” diyen Teşkilat Başkanı Koray Ükünç, Mayıs’ın ortasında başlaması planlanan propaganda teknikleri, iletişim ve beden dili, sandık başı eğitimi gibi kapsamlı bilgilerin sunulacağı eğitimlerin partilerindeki yöneticiler ve profesyonel eğitimciler tarafından verileceğini kaydetti.

MAYIS ORTASINDA BAŞLAYACAK, AY SONUNA TAMAMLANACAK

Eğitimlerin Mayıs sonuna kadar bitirilmesinin hedeflendiğini kaydeden Koray Ükünç, “Mahalle temsilcilerine, ilçe başkanlarına ve parti teşkilatımıza parti içi eğitim ve sandık eğitimi verilecek. İlçelerde de ilde de eğitim vereceğiz. Merkez ilçe seçip birleştirilmiş şekilde de eğitimler vereceğiz. Çok kapsamlı bir eğitim olacak. Profesyonel destek de alacağız. Propaganda teknikleri, iletişim ve beden dili, sandık başı eğitimleri olacak. 15 Mayıs’ta başlayacak eğitimler ay sonuna kadar bitmiş olacak tüm eğitimler. Sadece mahalle başkanları değil ilçe yöneticileri ve görevli olan herkese eğitim verilecek” şeklinde bilgi verdi.

HERKESE SAYGILI, NEFRET SÖYLEMİNDEN UZAK, İNCİTMEYEN VE ÖTEKİLEŞTİRMEYEN BİR DİL KULLANACAĞIZ

Seçim çalışmalarından önce başlatacakları eğitim çalışmasının çok önemli olduğunu kaydeden İYİ Parti İzmir İl Teşkilat Başkanı Koray Ükünç, eğitim alan partililerinin ve temsilcilerinin nefret ve ötekileştiren dilden uzak bir söylem ve yaklaşım içinde olacağını dile getirdi:

“Çok donanımlı bir kadro ile hazırlanıyoruz. Mahalle temsilcilerimiz de partimizin politikalarını tek dilden İzmirlilere anlatacak. Hedefimiz yerel ve genel seçimlerde birinci parti olmak. Önemli olan teşkilatlanmayı tamamlanmaktı. Tamamladık. Şimdi sıra mahalle temsilcileri ve eğitimler. Diğer partilere saygılı, nefret dilinden uzak, kimseyi incitmeyen ve ötekileştirmeyen dil kullanılacak.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.