Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir’de gündem yoğun: Görevlendirme, ziyaret ve açılış

MHP İzmir’de gündem yoğun: Görevlendirme, ziyaret ve açılış

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Başkanlık Divanı üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunacak. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin katılması beklenen partisinin Aliağa Belediyesi’nin temel atma ve açılış töreni için Bahçeli’nin takvimi bekleniyor. Öte yandan MHP İzmir’de İl Kadın Kolları Başkanlığı’na Menderes İlçe Kadın Kolları Başkanı olan Fatma Bakır görevlendirildi.

  • Ege Postası
  • 13.04.2018 - 13:47

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş başkanlığında toplanan yönetim kurulu üyeleri 18 Mart’ta gerçekleşen Büyük Kurultay’ı değerlendirdi, 2019 seçim hedeflerini ele aldı. Merhum MHP Genel Başkanı Alpaslan Türkeş’in anma etkinliklerinin de ele alındığı toplantıda Kurultay’da güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Başkanlık Divanı üyelerinin ziyaret edilmesi kararı da alındı.

İl yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarının katılacağı bir programla önümüzdeki günlerde Ankara’ya gidilerek, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Başkanlık Divanı üyeleri ziyaret edilecek ve ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunulacak. Genel merkezden randevu talep edilirken, verilecek randevu tarihine göre İzmir’den Ankara’ya gidilecek.

VERİLEN RANDEVU TARİHİNE GÖRE BAHÇELİ VE BAŞKANLIK DİVANINI TEBRİKE GİDECEK

MHP İzmir yöneticileri, ziyaretle ilgili olarak, “Bir heyet olarak genel başkanımızı ve başkanlık divanı üyelerimizi tebrik ziyaretine gideceğiz. Genel merkezimizden bir randevu talep ettik. Gelecek randevuya göre il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla genel merkezimizi ziyaret edeceğiz”  açıklamasını yaptı.

ALİAĞA’DAKİ AÇILIŞLARA DEVLET BAHÇELİ’NİN KATILMASI BEKLENİYOR

Toplantıda ele alınan bir diğer konu da Aliağa Belediyesi’nin projeleri ve temel atma törenleri hakkında oldu. Başta çok amaçlı gençlik merkezi olmak üzere temel atma ve projelerin açılışına katılacak olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin uygun olduğu tarih konusunda genel merkezle irtibata geçildi. MHP İl yöneticileri, genel başkanın vereceği takvime göre hareket edileceğini belirtti.

MHP İZMİR İL KADIN KOLLARI BAŞKANI FATMA BAKIR OLDU

Öte yandan MHP İzmir İl Başkanlığı’nda ele alınan bir diğer madde de yeni İzmir İl Kadın Kolları Başkanı oldu. MHP Menderes İlçe Başkanı Fatma Bakır, MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü Nevin Taşlıçay’ın onayıyla MHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı olarak görevlendirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.