Dolar 32,2231
%-0.06
Euro 34,7145
%-0.25
Altın 2.450,620
%0.75
Bist-100 10.289,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eğitime katılmayan ilçe başkanlarına tepki

Eğitime katılmayan ilçe başkanlarına tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla gerçekleştirilen eğitim programına bazı ilçe başkanlarının katılamamasına tepki gösteren CHP Mersin Milletvekili ve Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı, eğitime katılmayan ilçe başkanlarının listesini Genel Başkana ileteceğini söyledi. Danışma Kurulu toplantıları nedeniyle erken ayrılmak isteyen ya da gelemeyen ilçe başkanlarına da tepki gösteren Milletvekili Aytuğ Atıcı, “Gerekirse danışma kurulunuzu iptal edin. Katılım listesini Genel Başkanımıza da ileteceğim ” diye tepki gösterdi. Eğitime katılmayan ilçe başkanlarına tepki

  • Ege Postası
  • 13.04.2018 - 11:01

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 81 ilde gerçekleştirdiği Yönetici Eğitimi programının İzmir bölümü Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde CHP Mersin Milletvekili ve Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı başkanlığında yapıldı. Eğitim programına katılan ilçe başkanları liderlik, eğitim ve yönetim, etkili iletişim ve toplantı yönetimi, etkin takım ve proje yönetimi, sandık ve örgütlenme stratejisi başlıklarında bilgilendirildi.

 CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in de hazır bulunduğu Yönetici Eğitimi programına Balçova, Bayraklı, Bornova,Menderes, Beydağ, Torbalı, Karşıyaka, Gaziemir, Dikili, Ödemiş, Tire ve Selçuk ilçe başkanları katılamadı. Duruma tepki gösteren CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, eğitim programına büyük önem verdiklerini, katılımcı listelerini partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ileteceğini belirtti.

ATICI: GEREKİRSE DANIŞMA KURULUNUZU İPTAL EDİN

CHP Mersin Milletvekili ve Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı, eğitimin Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla yapıldığını, katılınmamasının doğru olmadığını kaydederken, bazı ilçe başkanlarının danışma kurulu toplantıları nedeniyle gelemediğini belirtmesini de eleştirdi ve “Genel başkanımızın talimatıyla yapılan bir eğitim. Katılınmaması doğru değil. İlçe başkanlarının katılması gerekiyor. Sonuna kadar kalın lütfen. Gerekirse danışma kurulunuzu iptal edin. Toplantılardan sonra katılım listelerini Genel Başkanımıza ileteceğim” çıkışında bulundu.

YÜCEL'DEN KATILIM DEĞERLENDİRMESİ

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in eğitim programına katılımla ilgili olarak, Aytuğ Atıcı'ya "Eğitim programının geç bildirilmesi nedeniyle ve ilçelerimizde Danışma Kurulları olması sebebiyle bazı ilçe başkanlarının eğitime katılamadığını, katılamayanların da bir dahaki eğitime katılacaklarını, ancak eğitimin en azından bir hafta önce bildirilmesinin daha uygun olacağını. Bu eğitime katılamayanların bir sonraki eğitime katılacaklarını ve bunun bir sorun olmayacağını" ifade ettiği öğrenildi.

EĞİTİME HANGİ İSİMLER GİTTİ'

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir İl Sekreteri Birgül Değirmenci, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ali Çalışkan, CHP Parti Okulu İzmir İl Koordinatörü Abdullah Aydemir, CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş,  CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, CHP Karaburun İlçe Başkanı Bülent Çumçum, CHP Menemen İlçe Başkanı Kazım Hürol Taklak, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ayçil, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, CHP Kiraz İlçe Başkanı İsmet Korkmaz, CHP Konak İlçe Başkan Çağrı Gruşçu,  CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur ve CHP Seferihisar İlçe Başkanı İsmail Yetişkin, CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran katıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.