Dolar 32,2806
%-0.18
Euro 34,7791
%-0.09
Altın 2.390,330
%-0.13
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Purçu: El ele iktidara

CHP’li Purçu: El ele iktidara

CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayları Konak'ın Boğaziçi Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla buluştu, onların sorunlarını dinledi.

  • Ege Postası
  • 25.04.2015 - 10:28
CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayları Konak'ın Boğaziçi Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla buluştu, onların sorunlarını dinledi. Altaylılar Kafe’de mahallelilerle bir araya gelen CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adaylarından Özcan Purçu, Musa Çam, Tacettin Bayır ve Muhsin Kurt, yaşanacak bir Türkiye için durmaksızın çalışacaklarını ifade ederek, güç birliği içinde iktidara hızla  koştuklarını söyledi. 
Türkiye’nin Adayıyım
CHP İzmir 1.Bölge 5.Sıra Milletvekili Adayı Özcan Purçu, Romanlar için yapacağı çalışmalarla yalnızca onların değil, tüm ülkenin kalkınacağını dile getirdi. “Biz Romanlar bin 4 yüz yıldır bu topraklarda yaşıyoruz. Hiç kimseyi şu veya bu diye ayırmıyoruz. 6 milyona yaklaşan Roman nüfusunun kalkınması herkesin refahının yükselmesi demektir” diyen Özcan Purçu, bugüne kadar yaşanan ayrımcılık ve ötekileştirme politikalarının sonunu getireceklerini vurguladı.

Roman Stratejisi Yazdık
Avrupa Konseyi’ne üye devletler içinde Roman stratejisi olmayan tek ülkenin Türkiye olduğunu belirten Özcan Purçu, CHP’nin hazırladığı stratejinin bir ilk olduğunu söyledi. Hazırlanan planın hayata geçmesi ile Romanların sorunlarını hızla çözmeye başlayacaklarını ifade eden Purçu, artık oyalanma zamanının geride kaldığını ve iktidara geldiklerinde çalışmaya hemen başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.