Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li meclis üyesinden belediye başkanı hakkında suç duyurusu!

CHP’li meclis üyesinden belediye başkanı hakkında suç duyurusu!

Çiğli Belediyesi CHP’li meclis üyesi avukat Süleyman Karadağ’ın, meclis toplantısı öncesi CHP grup toplantısında kendisine hakaret ettiği iddiasıyla karakola giderek Belediye Başkanı Hasan Arslan hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. CHP’li meclis üyesinden belediye başkanı hakkında

  • Ege Postası
  • 05.08.2015 - 12:25
EGE POSTASI - Çiğli Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı öncesi CHP Grubu’nda sert tartışmaların yaşandığı öğrenildi. Çiğli Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Hasan Arslan’ın uzun süredir kendisine muhalif olan CHP’li meclis üyeleri Erkan Tuncer ve Süleyman Karadağ ile grup toplantısındaki tartışması yargıya taşınıyor.



SÖZ DÜELLOSU

İddiaya göre CHP grup toplantısında meclis üyesi Erkan Tuncer, Belediye Başkanı Hasan Arslan’a SSK ve vergi borçlarının ödenip ödenmediğini sordu. Arslan’ın terslemesi üzerine Tuncer konu hakkında soru önergesi vereceğini bildirdi. Tuncer bir diğer meclis üyesi avukat Karadağ’dan önergeyi yazmasını istedi. Karadağ önergeye kendisinin de imza atacağını söyledi. Grup toplantısının bitiminde başkan Arslan’ın Karadağ’a “seni avukat yapanı da meclis üyesi yapanı da “ diyerek bağırdı. Karadağ da “Seni kim belediye başkanı yaptı” diye karşılık verdi. Karşılıklı sözlü atışma devam ederken, başkan  Arslan’ın “ Şerefsizsin” diye bağırdığı Karadağ’ın da bunun üzerine “Seni mahkemeye vereceğim” dediği iddia edildi.

KARAKOLA GİTTİ

Karadağ’ın meclis toplantısı sonrası karakola giderek partili belediye başkanı Arslan hakkında hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.