Dolar 32,5697
%0.07
Euro 34,8560
%-0.03
Altın 2.435,480
%0.22
Bist-100 9.716,00
%0.74

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir yatırımları masaya yatırılıyor...

İzmir yatırımları masaya yatırılıyor...

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, düzenleyeceği koordinasyon toplantısıyla İzmir yatırımlarını masaya yatıracak. Bakan Eroğlu yatırımları masaya yatıracak, brifing alacak

  • Ege Postası
  • 04.08.2015 - 14:24
Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun başkanlık edeceği koordinasyon toplantısında Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na bağlı birimler hazır bulunacak. İzmir Valisinin ve ilde faaliyet gösteren diğer Bakanlık taşra teşkilatlarının katılacağı toplantıya, başta Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere Sanayi ve Ticaret Oda Başkanları, Kaymakamlar ve İlçe Belediye Başkanları da davet edildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na bağlı Devlet Su İşleri, Orman, Meteoroloji ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlerinin faaliyetleri ile alakalı sunumlar yapacağı toplantıda bu faaliyetler enine boyuna tartışılacak. Toplantıda bu faaliyetlerin geliştirilmesi için ve İzmir’e başka ne gibi yatırımlar yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunulacak, diğer yatırımcı kurum ve kuruluşların faaliyetleri değerlendirilecek.

“Elimizi Taşın Altına Koymaktan Çekinmiyoruz”

İzmir’in geleceği için çok büyük projelerinin olduğunu belirten Prof. Dr. Veysel Eroğlu “Son 13 yılda hükümet olarak İzmir’e 30,3 milyar TL’lik yatırım yaptık. Gelecek nesillere daha güzel bir İzmir bırakmak boynumuzun borcudur. Seçim öncesi 30 ilçenin tamamına gittim, herkesle kucaklaştım. Farklılıklar bizim zenginliğimiz. Bu zenginlikler içinde beraber yaşamalıyız ve çalışmalıyız. Bu yüzden bu koordinasyon toplantısı çok önemli. Ayrım yapmadan bütün ilçe belediye ve büyükşehir belediye başkanımız bu toplantıya davet edildi. Elimizi taşın altına koymaktan çekinmiyoruz. İzmir’in geleceği için yapılacak yatırımları bu toplantılarda değerlendireceğiz. Yatırımlar önünde problemler varsa çözmek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“İnşallah İzmir'i Şaha Kaldıracağız”   

 Gayelerinin Ege’nin incisi İzmir’i, Dünyanın incisi yapmak olduğunu ifade eden Prof. Dr. Eroğlu “İzmir’in bir vekili olarak bu yatırımları bizzat burada hep beraber ortak akılla değerlendireceğiz. Bu ortak akıl problemleri çözmemiz bakımından çok yararlı olacak. İzmir'i de, İzmirlileri de seviyoruz. İnşallah İzmir'i şaha kaldıracağız” diye konuştu.

“Bugüne kadar verdiğimiz her sözün arkasında durduk, söz verip unutulanlardan olmadık” diyen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu “Bundan sonra da İzmir milletvekili olarak hem kendi sözlerimizin hem de diğer partilerin verdikleri sözlerin takipçisi olacağım” dedi.

Toplantı Yerine Tadilat Engeli

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı törenle seçim öncesinde açılışı gerçekleştirilen Başbakanlık Ofisi’nde yapılması planlanan ‘koordinasyon toplantısının’ yeri değiştirildi. Öğle saatlerinde İzmir’e gelmesi beklenen Bakan Eroğlu başkanlığındaki koordinasyon toplantısı 14:30’da başlayacak. Toplantı 17:30’a kadar sürecek.


Orman ve Su İşleri Bakanı İzmir Milletvekili Veysel Eroğlu başkanlığında yapılacak olan toplantı Başbakanlık Ofisi’nin tadilat ve bakım çalışmaları bitirilemediği için Bornova Ağaçlı Yol’daki Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’ne alındı. 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İzmir’e yapılması planlanan yatırımlara yönelik koordinasyon toplantısının ardından İzmir Valiliği’ni de ziyaret edecek. Ardından AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na geçerek burada gündeme ilişkin konuları değerlendirecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.