Dolar 32,4801
%-0.18
Euro 34,9530
%0.36
Altın 2.438,120
%0.62
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir haftaya yoğun başladı

AK Parti İzmir haftaya yoğun başladı

AK Parti İzmir İl Teşkilatı yeni haftaya yoğun programla başladı. AK Parti İzmir haftaya yoğun başladı

  • Ege Postası
  • 03.08.2015 - 17:26
AK Parti İzmir Milletvekilleri sabah erken saatte İl Başkanlığında mesaiye başladı. İl Başkanı Bülent Delican’ın başkanlığında gerçekleşen ilk toplantıya AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ, İbrahim Turhan, Cemil Şeboy, Hüseyin Kocabıyık ve Kerem Ali Sürekli katıldı. İstişare toplantısının ardından AK Parti İzmir Milletvekilleri haftalık olağan ilçe başkanları toplantısına katılarak ilçelerde vatandaşların talep ve istekleriyle ilgili ilçe başkanlarından bilgi aldı. Toplantıların oldukça verimli geçtiğine dikkat çeken AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican şu açıklamalarda bulundu:



Gündemi değerlendirdik
“AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun geçen hafta Ankara’da düzenlenen İl Başkanları Toplantısında teşkilatlara vermiş olduğu talimatları gerçekleştirmek için bir araya geldik. Bundan böyle her Pazartesi günü milletvekillerimizle gerçekleştireceğimiz toplantılarda, halkımızla bir araya geleceğimiz programlarımızı, milletvekillerimizin Çarşamba günleri talepleri dinleyecekleri nöbet programları doğrultusunda çalışmalar yaptık. İlçe başkanlarımızla da milletvekillerimizle ilgili Ankara’da hükumet kurma çalışmaları ve son dönemdeki olaylarla ilgili değerlendirmeleri aldık. Çok yapıcı bir şekilde ilçe başkanlarımızın sahadan gelen talepleri ile ilgili çok yapıcı bir şekilde ilçe başkanlarımızın da sahadan gelen talepleri ilettiği karşılıklı bir istişare toplantısı yapmış olduk.”



Tek vücut olarak yola devam
“Yapılan değerlendirmeler neticesinde hem ilçe başkanlarımız, hem de il teşkilatımızın memnuniyetinden dolayı AK Parti İzmir Milletvekillerimize teşekkürlerimizi ilettik. Toplantılarımızı her hafta düzenli olarak yapmaya devam edeceğiz. Halkımızla iç içe daha fazla sahada olacağız. Teşkilatlarımızın sorunları ile ilgilide tek yumruk olarak hep birlikte milletvekillerimizle, ilçe başkanlıklarımızla tek vücut olarak yolumuza devam edeceğiz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.