Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Süne Halkın Sorunlarını Dinlemeye Devam Ediyor

CHP’li Süne Halkın Sorunlarını Dinlemeye Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pm eski Üyesi ve CHP Buca Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, halkın ve esnafın sorunlarını dinleme devam ediyor. Son olarak Çamlık Mahallesini ziyaret eden CHP’li Süne, adaylık çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

  • Ege Postası
  • 10.08.2013 - 12:20
İZMİR- Çamlık mahallesinde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde halkın sorunlarını dinleyen Süne, ziyareti esnasında yaptığı açıklamalarında birlikteliğe ve dayanışmaya vurgu yaptı. ‘Buca CHP’de el ele, omuz omuza umut içinde çalışma ve proje üreterek yerel yönetimin önünü açma dönemi bizimle yeniden başlatacağız’ diyen Süne, Bizim yerel yöneticilik anlayışımızda önceliğimiz ehli insanların görev aldığı ve halkına sırtını dönmeyen sosyal demokrat belediyecilik olacak’ dedi.

Sorun Değil, Proje ve Çözüm Üreteceğiz

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, ‘Buca’da yerel yöneticilik bizimle artık sorun üreten değil, sorun çözen bir mekanizma yapısına sahip olacak. Yol arkadaşlarımla birlikle Buca’nın üzerindeki ölü toprağı atacağız. Buca artık sorunlar ilçesi olmayacak. Bucamızda bizim göreve gelmemizle tüm İzmir’e, Ege Bölgesi’ne hatta tüm Türkiye’ye örnek olacak projeler hayata geçecek. Biz hayata geçireceğimiz projelerimizle halkımızın, esnafımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, engelli kardeşlerimizin, üniversitesi öğrencisi kardeşlerimizin yani tüm Bucamızın sorunsuz yaşamasını sağlayacağız’ dedi.

Önceliğimiz Bucalı Hemşerilerimizin Mutluluğudur

Açıklamasında Buca’da yaşayan vatandaşların mutluluğu ve onların yaşadığı sorunların önlenmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarına dikkat çeken CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, ‘Biz sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızla yapacağımız tüm çalışma ve projelerde halkımızın ve esnafımızın görüş ve önerilerini alacağız. Halkımızla, esnafımızla konuşmadan, onların görüşlerini almadan çalışma yapmayacağız. Yaptığımız tüm çalışmalarımıza ve projelerimize katılımcı belediyecelik anlayışımızla halkımızı ve esnafımızı ortak edeceğiz. Onlarla görüş alışverişinde bulunarak olası mağduriyetlerin önüne gececeğiz. Çünkü bizim yerel yöneticilik anlayışımızın en önemli ilkesi ‘Önce insan, Önce Bucalı Hemşerilerimizdir.’ Ve şunu da açıkça belirtmek isterim ki; bizimle Buca’da artık kavga dönemi son bulacaktır. Biz yerel iktidarımızla birlikle genel iktidarının kapısının aralanacağına inanıyoruz. Vatandaşlarımızı kırmadan, incitmeden halka sorun yaratan değil, çözüm üreten örnek bir yerel yöneticilik anlayışıyla CHP’nin genel iktidar yürüyüşüne katkı koyacağız. El ele vererek çalışacağız. Artık sadece ben bilirim mantığı tarihe gömülecektir’ görüşlerini dile getirdi. .

Ekibime Güveniyorum


2014 yerel seçimlerinde CHP’nin adayı olacağına inandığını belirten Süne ‘Buca halkımızdan ve esnafımızdan bizlere destek vermesini istiyorum. Biz yerel yöneticiliğe Buca halkımızın mutluluğu ve huzuru için çalışmak sevdasında talibiz. İnanıyorum ki bu yolda başarılı olacağız. Bucalı hemşerilerimin de desteği ve oylarıyla göreve geldiğimizde kul hakkı yemeden elimizden geleni yapacağız. Ekip arkadaşlarımda dürüst, namuslu, adil ehil isimlerden oluşacak. Buca’da artık işinin üstadları görev yapacağız.Bundan hiç şüpheniz olmasın. Ekibimdeki tüm arkadaşlarıma güveniyorum’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.