Dolar 32,5784
%0.28
Euro 34,9957
%0.07
Altın 2.456,770
%0.84
Bist-100 9.761,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Bayır: Emek en yüce değerdir

CHP’li Bayır: Emek en yüce değerdir

CHP 1.Bölge aday adayı yazılı bir açıklama yaparak üyelere seslendi ve “Emek en yüce değerdir” mesajı verdi. Bayır'den üyelere

  • Ege Postası
  • 28.03.2015 - 17:26
CHP 1.Bölge aday adayı Tacettin Bayır 29 Mart Pazar günü yapılacak önseçim öncesi partililere seslendi.

Yazılı bir açıklama yapan Bayır, rakiplerine başarı dilerken, “Emek en yüce değerdir” vurgusu yaptı.

İŞTE O MESAJ 
Partimizde uzun süredir yaşamadığımız parti içi demokrasinin, vazgeçilmez bir süreci olan ön seçim sürecini yarın tamamlayacağız.
Sürecin bugüne kadar yaşadığım bölümünde, Cumhuriyet Halk Partililere yakışacak şekilde, kardeşçe birbirimizi kırmadan, üzmeden yaşadık.
Yarın son gün, oy verme günü.
Partililerin oy kullanırken, seçimde partiyi en iyi şekilde temsil edecek listeyi belirleyeceğine, İzmir’in mozaiğini listelere ayrım yapmadan yansıtacağına inancım tamdır.
Sosyal medya ve telefonlardan benim adımdan, liste yazıldığı ve bunun paylaşıldığı yönünde duyumlar almaktayım. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki;  ‘’Emek En Yüce Değerdir’’  sloganıyla yola çıkan parti emekçisi olarak, hiç kimseye isim önermedim ve liste vermedim.  Çalışmalarımda birlik ve bütünlüğe zarar verecek hiçbir sözümün olmadığını ve özel listeler yapmadığımı bilmenizi isterim. 32 Yıllık siyasi hayatım boyunca onurlu ve dik duruşum gereği bu tür çalışmaların içine girmedim, girmeyeceğim.
Son olarak, Aday Adayı arkadaşlarıma başarılar diler, siz partili kardeşlerimi şimdiden kutlar, hepinize saygılar sunarım.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.