Dolar 32,4739
%-0.2
Euro 34,9302
%0.29
Altın 2.435,940
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tezcan'dan İzmir Örgütü'ne önseçim mesajları

Tezcan'dan İzmir Örgütü'ne önseçim mesajları

CHP, İzmir’de 16 yıl sonra önseçim yapacak. İzmir Örgütü pazar günkü sandık mesaisine kilitlendi. Partinin Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Avukat Bülent Tezcan, seçime 1 kala Ege Postası aracılığıyla İzmir Örgütü’ne katılım, Kılıçdaroğlu ve kontenjan mesajı verdi. Seçimin Patronu önseçime 1 kala Ege Postası'na konuştu

  • Ege Postası
  • 28.03.2015 - 11:25
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir Örgütü, 16 yıl sonra yapılacak önseçime kilitlendi. Parti İzmir’de birinci ve ikinci bölgede 1,3 ve 5’inci sıralara kontenjan aday yerleştirecek, 129 bin üye  her iki bölgede 2,4,6,7,8,9,10,11,12 ve 13’üncü sıralarda yer alacak milletvekili adaylarını seçecek.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da ikinci bölgeden önseçime girecek olması, heyecanı daha da arttırıyor. Kılıçdaroğlu, 57 numarayla önseçimde ikinci bölgede 80 aday adayıyla yarışacak. Kılıçdaroğlu’nun İzmir'den önseçime girme kararı sonrası 3 olan kontenjan sayısının  2'ye düşürülmesi yönündeki beklenti YSK’dan gelen olumsuz görüş sonrası ortadan kalktı. Genel Merkez, il yönetimi ve ilçe başkanlıkları tüm hazırlıkları tamamladı. 

Partinin Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Avukat Bülent Tezcan, seçime 1 kala Ege Postası aracılığıyla İzmir Örgütü’ne mesaj verdi.

LİSTE BAŞI VE KATILIM MESAJI
İzmir Örgütü'nün her zaman demokrasiyi içine sindirmiş, dinamik ve güçlü bir örgüt olduğunu ifade eden Tezcan, “İzmir örgütü her zaman yüzümüzün akı oldu. Örnek örgütlerimizden. İzmir’deki üyelerimiz duyarlı ve hassas... İzmir Örgütü pazar günü önemli bir seçim yaşayacak. Üyelerimizin büyük oranda sandığa gideceğine eminim. Bir başka bayramda yaşanacak. Türkiye’nin 8 Haziran sabahı başbakanı olacak olan siyasetçisi şuan İzmir’in adayı. İzmir’e tepeden gelmek yerine örgüte kendini emanet ederek aday adayı oldu. İzmir örgütünün çok düzeyli, olgun, coşkulu bir önseçim yaşayacağını, Genel Başkanımızı da listenin başında Ankara’ya taşıyacağına inanıyorum” dedi.

EN AZ 8’ER VEKİL
Kontenjanın düşmemesi noktasında örgütte burukluk, motivasyon kaybı yaşanmaması gerektiğinin altın çizen Tezcan, “ İzmir’de  her iki bölgeden de en az 8’er milletvekili çıkaracağız. Bu unutulmasın” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.