Dolar 32,5252
%0.24
Euro 34,7534
%0.09
Altın 2.489,890
%1.12
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin'den önseçime 1 kala 'emek' mesajı

Engin'den önseçime 1 kala 'emek' mesajı

Hafta sonuna yoğun bir tempoyla giren Ali Engin, Şamlılar Derneğinin toplantısına katıldı.29 Mart Pazar günü yapılacak ön seçim öncesi üyelere her fırsatta hatırlattığı “parti emekçilerini göz ardı etmeyin” isteğini yineleyen Engin, “ 30 yılı aşkındır CHP’nin birçok kademesinde görev aldım. Son 3 yılımı partime İzmir İl Başkanlığı yaparak katkıda bulundum. Yeri geldi evimizden işimizden ödünler vererek partimiz için canla başla koşturduk” dedi. Engin'den seçime 1 kala

  • Ege Postası
  • 28.03.2015 - 14:16
CHP İzmir 2. Bölgenin belki de en çok çalışan,  kendisini parti üyelerine en iyi ifade edebilen adayı Ali Engin, yarın yapılacak ön seçim öncesi heyecanını ve çalışma azmini kaybetmeden programlarına devam ediyor.
 
Hafta sonuna yoğun bir tempoyla giren Ali Engin, Şamlılar Derneğinin toplantısına katıldı.

Şamlılar Derneğindeki toplantıya İzmir’in geçmiş dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığını yapan Merhum Ahmet Piriştina’nın oğlu, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile birlikte katılan Ali Engin, yaptığı konuşmasında kendisini dinleyen Şamlılar Dernek üyelerine ve partililere önemli mesajlar verdi.
 
Ali Engin, sözlerine geçmiş dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış olan Ahmet Piriştina’yı anarak başlarken, Piriştina’nın İzmir’e yapmış olduğu katkıların unutulmayacak olduğunun da altını çizdi.
 
“Parti emekçilerini unutmayın”
29 Mart Pazar günü yapılacak ön seçim öncesi üyelere her fırsatta hatırlattığı “parti emekçilerini göz ardı etmeyin” isteğini yineleyen Engin, “ 30 yılı aşkındır CHP’nin birçok kademesinde görev aldım. Son 3 yılımı partime İzmir İl Başkanlığı yaparak katkıda bulundum. Yeri geldi evimizden işimizden ödünler vererek partimiz için canla başla koşturduk” dedi.
Partisi için duruşundan ve fedakârlığından vazgeçmeyeceğini belirten Ali Engin, 29 Mart’ta oy kullanacak üyelere, “Sizlerde bu partinin emekçileri olarak birçok fedakârlık gösterdiniz. Demokratik hakkınız olan oyunuzu kullanırken partinin iktidar kadrosunu oluşturacağınızı unutmayın”  ifadelerine yer verdi.
 

“Yeni Türkiye’yi inşa edeceğiz”
Ön seçimden çıkacak güçlü adaylarla birlikte iktidar yoluna çıkacaklarını söyleyen Ali Engin, İzmir’in Başbakan çıkaracağına gönülden inandığını da belirtti.  CHP’nin kalesi olan İzmir’den ön seçime giren Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde yeni bir Türkiye kuracaklarını ifade eden Engin, “Yıllardır süren zulüm ve antidemokratik işleyişe parti olarak bizler dur diyeceğiz” dedi.  
AKP’nin yarattığı işsizliğe, ekonomik eşitsizliğe karşı her türlü önlemlerin hazır olduğunu da söyleyen Engin, CHP iktidarının mega projesinin önce ülkeyi AKP’den kurtarmak olacağını söyledi.
 
 
Ahmet Piriştina’ya plaket
Şamlılar Derneği tarafından geçmiş dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Merhum Ahmet Piriştina anısına verilen plaketi teslim alan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Ali Engin’e ön seçimde başarı dileklerini sundu. İzmir için çalışan, emek harcayan adayların seçilmesini istediğini belirten Levent Piriştina, babası adına aldığı plaket için Şamlılar Derneğine teşekkürlerini iletti. Piriştina, duvarda asılı duran Ahmet Piriştina resmi için “Bizler siyaseti bunun için yapıyoruz. Yıllar sonrada birilerinin duvarında resmimiz varsa o zaman işimizi doğru yapmışızdır” dedi.
 
“Önce 57 numara”
Tüm partililer gibi kendisinin de önce Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun sıra numarası olana “57”yi işaretleyeceğini söyleyen Engin, parti üyelerine kendisinin 2. Bölgede 40 numarada olduğunu hatırlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.