Dolar 32,3700
%0.16
Euro 35,0122
%-0.15
Altın 2.325,000
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Örgütü'nün Patronu Serter'den 'Anahtar' uyarısı

İzmir Örgütü'nün Patronu Serter'den 'Anahtar' uyarısı

CHP İl Başkanı, önseçime saatler kalarak üyelere son mesajlarını gönderdi. Serter, "Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesi diye bir şey söz konusu değildir" dedi. İzmir Örgütü'nün Patronu Serter'den 29 Mart raporu

  • Ege Postası
  • 28.03.2015 - 15:54
Cumhuriyet Halk Partisinin yıllar sonra yeniden yapacağı ön seçimin İzmir’de örgütlere ve İzmir’e getirdiği heyecan artık doruk noktasına ulaşırken, üyelerin sandık başına gitmesine saatler kala CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter’den son hatırlatmalar geldi.

Ön seçime ilişkin sayısal verileri de paylaşan Serter, Ön seçime İzmir 2. Bölgeden katılacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesi olmadığını ifade etti.

Serter şunları ifade etti.

SÖZ ÖRGÜT EMEKÇİLERİNİN
CHP İzmir olarak Bayram havasında gireceğimiz ön seçimler bizim için tam anlamıyla bir demokrasi şölenidir. Çok uzun yıllardır örgütün beklediği, istediği ön seçim nihayet Sayın Genel Başkanımızın isteğiyle hayat buldu. Şimdi söz örgüt emekçilerinin. Bu şölen için çok iyi hazırlandık. Hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra tekrar tekrar üzerinden geçerek kontrol ettik. Genel merkezimizle, İlçe başkanlıklarımızla birlikte koordineli bir çalışmaya imzaya attık. Artık söz üyelerimizin, sandık başına gidecek ve kendi adaylarını kendileri belirleyecek.

KILIÇDAROĞLU’NUN ANAHTAR LİSTESİ YOKTUR
Seçimlere ilişkin sayısal verileri de paylaşan CHP İzmir İl Başkanı,  Kemal Kılıçdaroğlu’ nun ön seçimde Anahtar listesi olur m? sorularına, net bir şekilde “söz konusu dahi değildir” diyerek son noktayı koydu. Serter sözlerini şöyle sürdürdü.

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, Sayın Genel Başkanımızın ön seçimde anahtar listesi diye bir liste kesinlikle söz konusu değildir. Sayın Genel Başkanımız, herhangi bir anahtar listeyi, bu demokrasi şöleninin ruhuna uygun görmemektedir. Bunun aksi yöndeki tüm duyumlar veya söylemler dedikodudan başka bir şey olamaz. Bizler, 7 Haziran’da İzmir’den sadece Başbakan değil, yapacağımız ön seçimden gelecek Bakanlar da çıkaracağız.

129 BİN 107 PARTİLİ OY KULLANACAK
Ön seçimlere ilişkin bazı sayısal bilgileri de sizlerle paylaşmak isterim. İzmir’de ön seçimde toplam 129 bin 107 partilimiz katılabilecek. İlçe Seçim Kurullarıyla birlikte yapılan çalışmalar sonunda, ilçelerimizde seçim günü oy kullanılacak yerler belirlendi. Tüm İzmir’de aralarında okul ve spor salonlarının bulunduğu 37 ayrı adreste, toplam 597 sandık kurulacak ve 1. Bölgede 62 bin 641 üyemiz 74, 2. Bölgede 66 bin 466 üyemiz 81 aday adayımız için oylarını kullanabilecek. Oy verme işlemi sabah saat 08.00’de başlayacak ve akşam saat 17.00 de sona erecek. Üyelerimiz aday adaylarının isimlerinin bulunduğu oy pusulalarında en az 5, en çok 10 ismi işaretleyebilecek. Bu rakamların altında veya üstünde işaretleme olursa oyu geçersiz sayılacak. Oy kullanmaya giderken sadece vatandaşlık numarasının yazılı olduğu nüfus cüzdanı yeterli olacaktır. Üyelerimizin bu hususlara çok dikkat etmesi gerekiyor. 29 Mart Pazar günü hem İl Başkanlığımız hem İlçe Başkanlıklarımız açık olacak. Ayrıca İl Başkanlığımızdaki seçim merkezine gelen veriler basınla da paylaşılacaktır.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.