Dolar 32,4771
%0.17
Euro 34,8403
%0.11
Altın 2.441,090
%0.25
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den tam kadro Çeşme çıkarması!

CHP'den tam kadro Çeşme çıkarması!

Genel seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandıran CHP İzmir İl teşkilatı, 13 milletvekili adayı ve İl Başkanı Bedri Serter ile birlikte Çeşme’ye çıkartma yaptı.

  • Ege Postası
  • 04.05.2015 - 17:32
İZMİR - CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayları Selin Sayek Böke, Musa Çam, Tuncay Özkan, Tacettin Bayır, , Ali Yiğit, Murat Bakan, Muhsin Kurt, Ali Hıdır Uludağ, Ednan Arslan, Sabri Ergül, Sevda Erdan Kılıç ve Turgay Bozoğlu ilçede esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.
CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, ilçe Baikanı Ekrem Oran ve partililerin katıldığı Çeşme merkez, Dalyan ve Alaçatı ziyaretleri sırasında partililer, vatandaşlara üstlerinde dolar işaretleri olan ayakkabı kutuları içerisinde şeker ikram ettiler.
CHP İzmir İl Başkanı Serter, Çeşme’ye 12 aday ile çıkartma yaptıklarını belirterek, “ Bugün Çeşme’ye ciddi bir çıkartma yaptık. Bu bizim 21. İlçemiz. Bugün 5’inci ilçemiz olan Çeşme’deyiz. Çeşme, İzmir’in cennet köşelerinden birisi ve bizim için ayrı bir önem taşıyor. Burada olmaktan ben ve arkadaşlarımız son derece memnunlar. Burada halkımızla beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. CHP bu. Birlikte kolkola iktidara yürüyoruz. Bu çıkartmalarımız devam edecek” dedi.


 
MÜCADELEM EKSİĞİ TAMAMLAMAK
 
CHP İzmir milletvekili adayı Tuncay Özkan ise mücadelesinin eksiği tamamlamak adına olduğunu belirterek, “ Bu ülkeyi aşkla seven yöneticilere ihtiyacı var. Bu ülkenin biriken sorunlarının temizlenmesine ihtiyacı var. Bu ülkenin yeni baştan yaratılmaya ihtiyacı var. Mustafa Kemal’in ışığının bu ülkede yeniden parlamasına ihtiyacı var. Biz bu eksiği tamamlamaya çalışıyoruz. Biz bu seçimlerde birinci parti olacağız, AKP ikinci parti olacak. Ben motivasyonumu halkımdan alan bir insanım. Buradan AKP’ye oy veren arkadaşlarımıza sesleniyorum. CHP baba ocağıdır gelsinler aramızdaki yerlerini alsınlar. Bu ülkeyi kötü, karanlık gidişten kurtaralım. Yaşadıklarımdan dolayı kimseye kızgınlığım, kırgınlığım yok! Adaletini, barışını, özgürlüğünü yitirmiş bu ülkeyi hep beraber aydınlığa taşıyacağız. Tek amacım kaybettiğimiz bu değerleri yeniden kazandırabilmek” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.