Dolar 32,3701
%0.16
Euro 34,9552
%-0.31
Altın 2.325,270
%0.21
Bist-100 9,08
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de eskiler görev başına: Propaganda ordusu

CHP İzmir'de eskiler görev başına: Propaganda ordusu

CHP İzmir İl Başkanlığı tanıtım ve propaganda ordusu kurdu. Kent 6 bölgeye ayrıldı, her bölge partide geçmiş yıllarda aktif görev almış isimlere emanet edildi. Hedef kitlesi olarak CHP’ye oy vermeyen seçmenler belirlenirken, geçmiş yıllarda pek fazla gidilmeyen partinin az oy aldığı yerlerde adeta kamp kurulması kararı alındı. Tanıtım ve Propagandanın başındaki isim olan İl Başkan Yardımcısı Metin Atmaca, “ Özellikle daha az oy aldığımız ilçelerde çalışmalar yapacağız. Bir kere gitmekle kalmayacağız. Defalarca gideceğiz, vaatlerimizi anlatacağız” dedi. CHP İzmir'de eskiler görev başına

  • Ege Postası
  • 04.05.2015 - 13:06
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanlığı, genel seçim sürecinde yaşanacak büyük yarış için adeta tanıtım ve propaganda ordusu kurdu. Tanıtım ve propaganda birimi bünyesinde İzmir 6 bölgeye ayrılırken, her bölgenin başında sorumlular yer aldı. Daha çok partide geçmiş yıllarda görev almış isimlerden oluşan sorumlular sürekli alanda olacak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı seçim vaatlerini anlatacak. Hedef kitlesi olarak CHP’ye oy vermeyen seçmenler belirlenirken, sorumlular beraberindeki partililerle birlikte özellikle geçmiş yıllarda pek fazla gidilmeyen partinin az oy aldığı yerlerde kamp kurulacak. Özellikle kırsal bölgelere gidilecek, köylülerin evinde yatılıya kalınacak. Sorumlular bölgeleriyle ilgili adayları bilgilendirecek, ilçe başkanlıklarıyla, il başkanlığı arasında koordinasyonu da sağlayacak. 

ESKİ BAŞKANDA VAR MÜDÜR DE VAR
Küçük Menderes Bölgesi, Bayındır İlçe eski Başkanı Hüseyin Tamer Yanık’a,  Bakırçay Bölgesi ise Bergama İlçe Eski Başkanı İdris Yavuzyılmaz’la il yöneticisi Neşe Seçkin'e  emanet edildi. Yarımada’yla birlikte Balçova, Güzelbahçe, Narlıdere, Gaziemir, Torbalı, Menderes ilçelerinde  Selçuk İlçe Eski Başkanı Selçuk Adıgüzel ve eski danışmanlardan Ahmet Çipli görev yapacak. Bornova ve Kemalpaşa’nın sorumluluğu Bornova’da geçmiş yıllarda yöneticilik yapan Abdullah Aktan ve Alişan Han’a verildi. Buca, Karabağlar ve Konak’ta ise Buca Belediyesi Eski Meclis Üyesi Güngör Kaya ve Ege Bölgesi Konyalılar Dernek Başkanı Seyit Ali Selek görev yapacak. Çiğli, Karşıyaka ve Bayraklı’da tanıtım ve propaganda ise CHP Karşıyaka Gençlik Kolları Eski Başkanı Ahmet Can Kapçak ile emekli okul müdürü Nevzat Özdemir’e emanet edildi.

2 ŞER İSİM YER ALACAK
Tanıtım ve propagandadan sorumlu isimlerin görev aldıkları ilçelerde yanlarında 2’şer ana kademe yöneticisi, kadın kolları yöneticisi ve gençlik kolları yöneticisi de olacak. Görev almak isteyen eski il yöneticileri, eski belediye başkanları, eski meclis üyeleri, STK temsilcileri ve kanaat önderleri çalışmalara destek verecek.


ATMACA:BİR KERE GİTMEKLE YETİNMEYECEĞİZ
Tanıtım ve Propagandanın başındaki isim olan İl Başkan Yardımcısı Metin Atmaca, partiniz az oy aldığı geçmiş yıllarda az gidilen yerlere çıkarma yapacaklarını söyledi. Diğer partilerin çalışmalarıyla ilgilenmediklerini sadece CHP’nin vaatlerini dile getireceklerini belirten Atmaca, “ Özellikle daha az oy aldığımız ilçelerde çalışmalar yapacağız. Bir kere gitmekle kalmayacağız. Defalarca gideceğiz, vaatlerimizi anlatacağız, CHP’ye oy atacaklarına ikna olacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.