Dolar 32,3591
%0.13
Euro 35,0198
%-0.13
Altın 2.325,670
%0.23
Bist-100 9,13
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Susam 2 dönemin tecrübesiyle sahada harıl harıl

CHP'li Susam 2 dönemin tecrübesiyle sahada harıl harıl

CHP’li Susam Genel Seçimler için sahaya çıktı. Üç ilçede çalışma yapan Susam, partisinin seçim vaatlerini anlattı, 7 Haziran’da oy istedi. CHP'li Susam 2 dönemin tecrübesiyle

  • Ege Postası
  • 04.05.2015 - 10:47
 
CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Mehmet Ali Susam, 7 Haziran’da yapılacak Genel Seçim için çalışmalara Karşıyaka, Çiğli ve Menemen’de başladı. Çalışmalarına ilçe örgütlerini ziyaret ederek başlayan Susam daha sonra çarşıda esnafı dolaşarak CHP iktidarında hayata geçecek projeleri anlattı. Gittiği ilçelerdeki odaları ve belediye başkanlarını da ziyaret eden CHP’li vekil, “AKP ülkeyi yönetemiyor. Yaşanacak bir Türkiye için CHP iktidarına ihtiyacımız var. Gerginlik politikası, faize dayalı ekonomisi, hukuk sistemini ele geçirme çabası çöktü. Vatandaş bu seçimde 13 yıllık kötü yönetime gerekli cevabı verecek” dedi.

Kaynak sorunu yok
CHP’nin seçime hazır olduğunu söyleyen Susam, “Uzun süreden bu yana partide yürüttüğümüz çalışmalarda toplumun her kesimini dinledik, beklentilerini ve taleplerini not ettik. Uzman ekiplerimiz bu talepleri kılı kırk yararak inceledi, fizibilitesini yaptı, neticede makro ekonomik dengeleri gözeterek, bütçeyi halk yararına kullanacağımız program ortaya çıktı. Bizim de önemli ölçüde katkı koyduğumuz program vatandaştan da tam not alıyor. Bunu hükümetin paniğe kapılmasından da anlayabilirsiniz. Türkiye’nin gerçek ihtiyaçları karşısında söyleyecek söz bulamadıkları için ‘kaynak gösterin’ diyorlar. Kaynağı söyleyelim, sizin büyük işletmelere yönlendirdiğiniz kaynağı biz KOBİ’lere esnafa ve sanatkara vereceğiz. Sizin AVM’lere, rezidanslara, faiz lobilerine tanıdığınız imkanı biz çarşıya, esnafa, köylüye tanıyacağız. Ekonomiyi güçlendireceğiz, küçük işletmeleri destekleyerek istihdamı arttıracağız, ortaya çıkan zenginliği üç beş kişinin elinde toplanması yerine milletçe paylaşacağız. Türkiye büyük ülkedir, kaynak sorunu da yoktur” diye konuştu.


Küçük işletmeler desteklenecek
Türkiye’nin güçlü bir üretim altyapısı olduğunu öne süren CHP’li vekil, “AKP’nin kötü ekonomik yönetimi, bu güçlü alt yapıyı bozdu, üretimden uzaklaştırdı. Atölyeler kapandı, fabrikalar yap-sat yerine ithal et-sat mantığına döndü. CHP iktidarında üretenler, küçük işletmeler, esnaf ve sanatkarlar desteklenecek. Esnafa yıl boyunca ödediği vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi verilecek. Uzun vadede kira öder gibi kendi dükkanına sahip olması sağlanacak. Esnafın kurduğu kümelenme şirketlerine teşvik verilecek. Belediyeler esnafla rekabet etmeyecek. Kamu yol gösterici olacak. Kısaca ülkenin üreten güçleri canlandırılacak, bugün durma noktasına gelen çarklar yeniden dönecek. Çarşılar cıvıl cıvıl olacak, sanayi sitelerinde çekiç sesi duyulacak” dedi.

Örgütten teşekkür ve övgü
İlçe örgütlerini ziyaret eden Susam, örgütün bugüne kadar gösterdiği dayanışma ve işbirliğine teşekkür ederken, örgütlerin övgüsünü aldı. Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu partililik bilinci için Susam’a teşekkür ederken, partinin esnaf açılımının mimarının Susam olduğunun altını çizdi. Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü Susam’dan her zaman destek gördüklerini ve kendisinin ne kadar çalışkan ve başarılı olduğunun birinci elden tanığı olduğunu söyledi. Menemen İlçe Başkanı Hürol Talak ise Susam’a yaptığı çalışmalar için teşekkür etti. İlçe örgütlerinin ardından çarşıda esnafını dolaşarak partisi için oy isteyen Susam, belediye başkanlarını da makamlarında ziyaret etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.