Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de  Süne sesleri

CHP İzmir’de Süne sesleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM eski Üyesi Mehmet Süne, CHP Genel Merkezi’ne İzmir 1. Bölge milletvekili aday adaylığı için müracaatını yaparak, “Örgütüme güveniyorum, ön seçimin sağlıklı bir şekillenme yaratacağına inanıyorum. Bu nedenle önseçim yarışında bende varım” dedi.

  • Ege Postası
  • 25.02.2015 - 13:37
İZMİR - İzmir’de sosyal demokrat siyasetin önemli ismi olan ve bir dönem CHP’de PM Üyeliği görevini de yürüten Mehmet Süne, CHP’den 25. Dönem İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Göreve hazır olduğunu belirten Süne, “Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Yüreği her daim soldan, sosyal demokrasiden, Atatürk devrimlerinden yana atan bizlere büyük sorumluluklar düşüyor. Hepimiz elimizi değil artık gövdemizi taşın altına koymalı ve Cumhuriyetimiz için, cumhuriyetimizin kazanımları için, çocuklarımız için, yangın yerine dönen ülkemizi karanlıklardan kurtarmak için, el ele, omuz omuza, umutla, inançla CHP iktidarına katkı sunmalıyız’ diyerek birliktelik mesajı verdi.
 
“Ben, Kendimi Üyelerimize Emanet Ediyorum” 
 
Süne, yaptığı açıklamasında, Haziran ayında yapılacak seçimlerde tecrübesine ve örgüte güvenerek milletvekili aday adayı olduğunu söyledi. CHP ile 18 yaşında gençlik kolları üyeliği ile tanıştığını ve CHP'de 1 dönem PM Üyeliği, 3 yıl İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 5 yıl Buca İlçe Başkanlığı ve 3 dönem kurultay delegelikleri başta olmak üzere icra ettiği tüm görevlere hep seçilerek geldiğini ifade eden Süne, ‘Ben örgütsel anlamla mücadeleyi en iyi yaşayanlardanım. Be seçimlerde milletvekili adaylarının önseçimle belirlenmesi partimize önemli oranda pozitif etki yapacaktır. Üyelere, parti tabanına inanmak oldukça önemlidir. Bende kendimi, şanlı partimiz CHP’li üyelerine emanet ediyorum. Sandıktan çıkacak iradeyi hep savunacak sonuna kadar da saygılı ve razı olacağım” dedi.
 
“Üyelerimizden Vekalet İstiyorum”
 
Konuşmasına CHP’li üyelere seslenerek devam eden Süne; “ 30 yılı aşkın süredir İzmir’de yaşıyorum. Çok sevdiğim partimi iyi günde olduğu gibi kötü günlerinde de hiç terk etmedim. Şanlı partimin sade üyeliğinde de PM üyeliğinde de hep onur duydum. Siyasette de, ticarette de hep şeffaflıktan yana oldum.  Siyasi hayatımda olduğu gibi iş hayatımda da hep en iyisini yapmaya çalıştım. Bu güne kadar partime hiç ihanet etmedim. Geçmişim, geleceğimin aynasıdır. CHP’de benim evim, biz onun öz evlatlarıyız.  Üyelerimizden İzmir’imize hizmet etmem için onay istiyorum, vekâlet istiyorum" diyerek sözlerine son verdi. 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.