Dolar 32,2106
%-0.1
Euro 34,7309
%-0.2
Altın 2.451,240
%0.77
Bist-100 10.322,00
%0.52

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'na Arslan sözü

Kılıçdaroğlu'na Arslan sözü

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan,, gençlik kolları yönetici ve üyeleriyle birlikte, Parlamento’ya çıkarma yaptı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Başkan Arslan, “Çok güzel geçti” dediği ziyaretin detaylarını Egepostası’na anlattı. Kılıçdaroğlu'na İzmir'den sürpriz ziyaret

  • Ege Postası
  • 24.02.2015 - 18:41
EGEPOSTASI – Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan 60’a yakın genç partiliyle, TBMM’de CHP grubuna çıkarma yaptı, gençler, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptığı tezahuratla gruba renk kattı. Başkan Arslan, 7 Haziran seçimlerinde daha çok çalışıp, CHP’nin oylarını artıracaklarına söz verdi.



Başkan Arslan, Gençlik Kolları üyesi 60’a yakın partiliyle TBMM’ye gitti. Başkan Arslan ve genç partililer, CHP grubuna katıldı, gençler slogan atıp tezahurat yaptı. Başkan Hasan Arslan daha sonra Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüşme fırsatı buldu. Arslan liderine “Çiğli gençliği dinamik gençliktir. Oylarımızı daha fazla artıracağız. Seçime odaklandık. Çiğli’de CHP daha üstün başarılarla seçimi kazanacaktır.Milletvekili oylarımız daha da artacak” dedi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’da İzmir’den gelen konuklarına başarılar diledikten sonra en yakın zamanda Çiğli’yi ziyaret edeceğini söyledi. CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam da İzmirli konuklara yemek verdi.

Başkan Arslan, özellikle Çiğlili gençlerin slogan ve tezahuratlarının, genel başkanının hoşuna gittiğini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.