Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
PM Üyesi Özkan'dan o adaya açık destek

PM Üyesi Özkan'dan o adaya açık destek

CHP Parti Meclisi Üyesi Tuncay Özkan partisinin İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Gazeteci yazar Özkan, meslektaşı CHP İzmir İkinci Bölge Milletvekili aday adayı Atilla Sertel’e açık destek verdi, “Gönlümle enerjimle kendisini destekleyeceğim” dedi. Özkan, İzmir'den adaylığa yeşil ışık yaktı, " İzmir'den aday olmak şereftir" dedi. PM Üyesi Özkan’dan İzmir’de o adaya açık destek

  • Ege Postası
  • 24.02.2015 - 12:45
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Gazeteci, Yazar, CHP Parti Meclisi Üyesi Tuncay Özkan, partisinin İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Özkan’a Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü eşlik etti.

Ocak ayında il başkanlığı görevine atanan Bedri Serter’e başarılar dileyen Özkan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

AKP HAZİRAN’DA İKTİDARDA OLMAYACAK
CHP’nin parti politikalarını anlatmakla görevli 22 isimden biri olduğunu ifade eden Özkan, “İl il dolaşıyorum. Parti politikalarımızı, seçim vaatlerimizi anlatıyorum.  Orta sınıf ve alt gruplara önemli vaatlerde bulunuyoruz. Emeklilerimize bayramlarda iki maaş ikramiye, sağlık katkı paylarından muaf olma ve en az 1 500 lira vermeyi vaat ediyoruz. İşsizlere iş vereceğiz. Bütün plan projelerimiz hazır. Atanamayan 370 bin öğretmene atama sözü veriyoruz. Taşeron olarak çalışan işçilere söz veriyoruz kadro vereceğiz. Bütün anne ve babalara 4+4+4 eğitim sisteminde çırpınan çocuklarımızı kurtaracağımızın sözünü veriyoruz.  Bütün proje ve planlarımızı adım adıma gezerek anlatıyoruz. Haziran’da iktidara geleceğiz. Ülkeyi yasaklara, yolsuzluğa ve yoksulluğa boğan AKP, Haziran’dan sonra iktidarda olmayacak” dedi.

PARTİ BANA NEREDE GÖREV VERİRSE…
İzmir’e sık geldiği ve bu nedenle isminin milletvekilliği için geçtiğinin sorulması üzerine Özkan, “İzmir’den aday olmaktan şeref duyarım. PM üyesiyim partim bana nerede görev verirse onu yaparım. Milletvekili adayıyım nereden nasıl olacağıma partim karar verir” dedi.

SERTEL’E AÇIK DESTEK
Partinin önseçim kararını “Eşine az rastlanır bir demokrasi dersi” olarak yorumlayan Özkan, geçtiğimiz günlerde CHP İzmir İkinci Bölge Milletvekili aday adaylığını açıklayan, Gazeteciler Federasyonu eski Başkanı Atilla Sertel'e açık destek verdi. Özkan, “ Atilla Sertel karanlık gün dostumdur. Hücrede kaldığım ilk gün ‘galiba ben burada öleceğim’ dedim. Demir yatak vardı döşek yoktu. İki takım elbisemi sererek uyudum. Sabah ilk gelen Sertel’di… Sertel parti için  önemli bir isimdir. Atatürkçüdür. Devrimcidir. Gönlümle  enerjimle kendisini destekleyeceğim” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.