Dolar 32,5679
%0.09
Euro 34,8967
%0.2
Altın 2.426,430
%0.13
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de yeni kadın kolları başkanı belli oldu

CHP İzmir'de yeni kadın kolları başkanı belli oldu

CHP İzmir’de “Yeni il kadın kolları başkanı kim olacak'" sorusu yanıtını buldu. İlçe kadın kolları başkanları, İl Başkanı Bedri Serter ve Kadın Kolları MYK Üyesi Düriye Taş ile yaptığı toplantının ardından yeni il başkanını kendi içlerinden seçti. İlçe başkanları arasında yapılan seçimde 3 ilçe kadın kolu başkanı yarışırken, kapalı oylama sonunda CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Özenir, en çok oyu aldı. Özenir’in ataması birkaç gün içinde yapılacak. CHP İzmir'de kadın kolları il başkanlığı için demokratik yöntem

  • Ege Postası
  • 05.03.2015 - 15:51
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de, milletvekilli aday adaylığı için İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku ve İl Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse istifa etmişti. Gençlik Kolları Genel Merkezi, Sarıküse’nin yerine il başkan yardımcısı Mustafa Evsen’i atamıştı.

KAPALI OYLAMA YAPILDI
Kadın Kollarında da yeni başkan belli oldu. İl Başkanı Bedri Serter ve başkan yardımcıları, ilçe kadın kolları başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda Kadın Kolları MYK üyesi Düriye Taş da hazır bulundu. Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından ilçe başkanları “yeni başkan içimizden biri olsun” diye uzlaştı. Toplantının geri kalan kısmında Serter ve il yöneticileri yer almadı. İlçe başkanları kendi aralarında seçim yaptı. Karşıyaka, Güzelbahçe ve Aliağa ilçe başkanları, il başkanlığına talip oldu. İlçe başkanları kağıda 3 adaydan birini yazdı. Kapalı oylama sonunda Karşıyaka İlçe Başkanı Sibel Özenir, en fazla oyu aldı. Özenir ismi genel merkeze iletilecek ve atama yazısı birkaç gün içinde gelecek. Özenir'le birlite yeni il kadın kolları yönetimi de atanacak. 


GÜZEL BİR TOPLANTI OLDU
İl Başkanı Bedri Serter, toplantının ardından açıklama yaptı. Serter, “ Güzel bir toplantı yaptık. İlçe kadın kolları başkanlarımız söz aldı. Nasıl bir kadın kolları başkanı görmek istediklerini anlattılar. İlçe kadın kolları başkanları il başkanının kendi aralarından çıkması konusunda fikir birliğine vardı. İlçe başkanları kendi aralarında gerçekleştirdikleri toplantının ardından Karşıyaka İlçe Başkanı Sibel Özenir kadın kolları başkanı oldu” dedi.

EL ELE ÇALIŞACAĞIZ
Yeni il kadın kolları başkanı Özenir ise, “  Bugün buraya neler yapabileceğimizi konuşmaya geldik. Bizim için de sürpriz oldu. İl başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kız kardeşimin olmayışına hep üzülmüştüm. Burada çok sayıda kız kardeşim var. Hep beraber el ele kol kola çalışacağız” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.