Dolar 32,4537
%-0.1
Euro 34,7686
%-0.58
Altın 2.441,790
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de flaş gelişme: O ilçe düştü

CHP İzmir'de flaş gelişme: O ilçe düştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'e gelip 1 Kasım mesajları verdiği gün, parti içi flaş bir gelişme yaşandı. Kınık’ta 6 ilçe yöneticisi gün içinde istifasını il başkanlığına verdi. 2 yöneticide akşam saatlerinde istifalarını faksla il başkanlığına ulaştırdı. Yedeği olmayan ve Başkan Ramazan Pamukçu'yla birlikte toplam 12 kişinin yer aldığı yönetim tüzük gereği düştü. CHP Kınık’ta örgütü genel seçime kayyum heyeti götürecek. İstifaların, İlçe Başkanı Pamukçu’ya tepki olarak oluştuğu öğrenildi. CHP İzmir'de flaş gelişme: Seçime günler kala

  • Ege Postası
  • 09.10.2015 - 17:43
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP İzmir’de 1 Kasım’a giderken flaş bir gelişme yaşandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de seçim mesajları verdiği gün, Kınık’tan flaş bir haber geldi. CHP Kınık İlçe Yönetimi yaşanan istifalar nedeniyle tüzük gereği düştü.

ÖNCE 6 YÖNETİCİ İSTİFA ETTİ!
6 ilçe yöneticisi gün içinde istifalarını İl başkanlığına teslim etti. İl başkanlığı yönetimin geriye kalan 6 yöneticiyle sağlıklı bir şekilde süreci götüremeyeceği mesajını verdi. 2 yönetici daha istifalarını akşam saatlerinde faksla il başkanlığına ulaştırdı.

YÖNETİM DÜŞTÜ
İlçe Başkanı Ramazan Pamukçu’yla birlikte toplam 12 kişinin yönetimde olduğu Kınık’ta mevcut yönetimin yarıdan fazlasının istifa etmesi nedeniyle Kınık’ta başkan ve yönetim düştü.

KAYYUM ATANACAK
İl başkanlığından gelen bilgilere göre CHP Kınık’a kayyum heyeti atanacak. Örgütü 1 Kasım genel seçimlerine kayyum heyeti götürecek. 2 Kasım sonrası delege seçimleri kaldığı yerden devam edecek, örgüt yeni başkanını Kınık’ta olağan kongrede seçecek.

PAMUKÇU: ZATEN BIRAKACAKTIM
İlçe Başkanı Pamukçu, “Seçimlere kadar görevi götürmek istiyordum. Seçimlerden sonra bırakacaktım.Gidersek nasıl olur bu iş. Partiyi düşünmek lazım. İstifalar beklediğim bir şey değildi. Hakkımda çeşitli iddialar ortaya koyuyorlar. Alnımız açık” dedi.
 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.