Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Sertel seçim gezisinde MHP'den transfer yaptı

CHP'li Sertel seçim gezisinde MHP'den transfer yaptı

MHP’li esnafa CHP rozeti. Seçim çalışmaları kapsamında esnafla sık sık bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, Çamdibi’ndeki gezisinde transfere imza attı.

  • Ege Postası
  • 09.10.2015 - 12:54
Çamdibi’nde market işleten MHP’li Selim Öztürk, uzun yıllar oy verdiği partisinin özellikle son dönemdeki politikaları hoşuna gitmeyince CHP’ye geçme kararı aldı. Çamdibi’ndeki gezisi sırasında Selim Öztürk’ü özellikle ziyaret eden Atila Sertel, karşılıklı sohbetin ardından Öztürk’e CHP rozetini taktı.
CHP Adayı Atila Sertel’in yaklaşımından memnuniyet duyduğunu ifade eden Selim Öztürk, “Uzun yıllar MHP’ye oy verdim. Ama özellikle son yıllarda MHP’nin izlediği politikalar hoşuma gitmemeye başladı. CHP’nin yaklaşımı ve izlediği politika bana daha sıcak geliyor. Ailem ve çevremde de çok sayıda CHP üyesi var. Bütün bunların ardından CHP’ye üye olma kararı aldım. Üyeliğimin ilk başlangıcı olan CHP rozetini de Çamdibi esnafı olarak yakından tanıdığımız ve sevdiğimiz Atila Sertel’in takması ayrıca sevindirici oldu” dedi.

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel de, partisine bir nefer daha kazandırmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, “Partimizin toplumun tüm kesimlerini kucaklayan politikaları, ‘Önce Türkiye’, ‘Önce İnsan’ yaklaşımı CHP iktidarının en büyük habercisidir” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.