Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kalkan, nöbetçi eczane gibi olacak

Kalkan, nöbetçi eczane gibi olacak

SEÇİM çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Necip Kalkan, "Nöbetçi eczane gibi milletvekili olacağım" dedi.

  • Ege Postası
  • 09.10.2015 - 15:35
AK Parti Konak Kadın Kollarıyla bir araya gelen Necip Kalkan, partisinin seçim beyannamesine değindi. AK Parti'nin kadınlara verdiği değeri vurgulayan Kalkan, “Kadın kollarımız tam anlamıyla cengaver gibiler. İçinizdeki heyecan bana geçti. İşte şimdi bu heyecanı hep birlikte birleştirip sahip çıkma zamanı geldi" dedi. Kahvaltının ardından Kalkan, kadınlarla Çankaya'da esnafı ziyaret etti. 

AK Parti İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Necip Kalkan öğle saatlerinde ziyaret ettiği İzmir'in Menderes ilçesinde öncelikle Belediye Başkanı Bülent Soylu ile bir araya geldi. Görüşmelerin ardından Menderes'te yaşayan şehit ailelerini ziyaret eden Kalkan, başsağlığı diledi. Seçim döneminde yoğun bir tempoyla herkese ulaşmaya çalıştıklarını vurgulayan Kalkan, daha sonra Menderes'in Dereköy Mahallesi'ndeki kahvehaneleri ziyaret etti. Kalkan, “1 Kasım'dan sonra İzmir için nöbetçi eczane gibi milletvekili olacağım. Gece gündüz demeden İzmir için çalışacağım. İzmir'in sorunlarını, İzmirli hemşerilerimizin istek ve taleplerini Ankara'ya ulaştıracak ve çözümleri için takipçisi olacağım" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.