Dolar 32,3904
%-0.1
Euro 34,7094
%-0.27
Altın 2.418,830
%-0.67
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ'ın hızına yetişilemiyor

AK Partili Dağ'ın hızına yetişilemiyor

1 Kasım seçimleri yaklaşırken adayların tempoları arttı. Ak Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili olan 2. Bölge Milletvekili adayı Hamza Dağ sabah namazı sonrası başlayan programları gece yarısı sona ermektedir.

  • Ege Postası
  • 09.10.2015 - 12:04
Gençliğinin ve teşkilattan gelmenin avantajına sahip olan Dağ sabahın ilk ışıkları ile başlayan mesaisine gece de devam ediyor. Gündüz çok sayıda program yapan Dağ, geceleri de gece mesaisi yapan taksi şoförleri, fırıncılar, eczaneler ve büfeciler ile birlikte olup onların sorunlarını dinlemektedir.
Ak Partinin bu milletin partisi olduğunu belirten Hamza Dağ “AK Parti üç dönem iktidarda olmasına rağmen bugün Türk siyasetinin en büyük gerçeğidir, kendisine en fazla güven duyulan en büyük siyasi hareketidir. Türkiye değişecek, dönüşecek, kronik sorunlarını aşacaksa bu yine AK Parti ile olacaktır. Halkımızın kahir ekseriyeti Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek siyasi aktör olarak AK Parti’yi görmekte, hem kendi geleceği hem ülkenin menfaatleri açısından AK Parti’ye bir misyon biçmektedir. AK Parti birleştirici bir parti oldu. Denklemden AK Parti’yi çıkardığınız zaman Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü sağlayan, sigortası olan bir siyasi hareket yok. Diğer partiler "Hayır siyaseti yapmaktan, Boykot siyaseti yapmaktan, Blok siyaseti yapmaktan bir türlü millet ve hizmet siyaseti yapmaya fırsat bulamadılar" dedi.
1 Kasım seçimlerinden Ak Partinin zaferle çıkacağını belirten Dağ “AK Parti kimlik siyaseti yapmadı, ama kimlikli bir siyaset yaptı. O dönemlerde kimlik siyaseti yapan partiler (Kürtlerin, İslamcıların, Alevilerin partisi gibi) gerilimin bir tarafı oldular ve yaşanan krizlerde bunun etkisi vardı. AK Parti 2002′den itibaren güven ve istikrarı tesis ederek, Türkiye’yi ayağa kaldırdı, kriz ve gerilimleri ortadan kaldırdı. Şimdi ise hem sistemi restore ederek hem de revizyona tabi tutarak hangi reformları hayata geçireceğini, bölgesel bir aktör olarak dünyaya ne söyleyeceğini ortaya koymuştur.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.