Dolar 32,3760
%-0.32
Euro 34,7125
%-0.27
Altın 2.398,700
%-0.99
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli, İzmirli sanayici ve iş adamlarıyla buluştu: 'Üretim merkezi olacağız'

Sürekli, İzmirli sanayici ve iş adamlarıyla buluştu: 'Üretim merkezi olacağız'

Ak Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, İzmirli sanayici ve iş adamlarıyla bir araya geldi. Sürdürülebilir ve düzenli büyüme kaydeden bir sanayi politikası benimsediklerini belirten Sürekli ‘’ Nitelikli işgücüne dayalı yüksek katma değerli mal üreten şirketlere sahip, yüksek teknolojili ürünlerde Avrasya’nın üretim ve teknoloji merkezi haline gelmiş bir ülke olma vizyonuyla hareket ediyor, olaya bütüncül yaklaşıyoruz. Son yıllarda şaha kalkan savunma sanayimiz bu vizyonumuzun en somut örneğidir.’’ dedi. Sürekli, İzmirli sanayici ve iş adamlarıyla buluştu

  • Ege Postası
  • 09.10.2015 - 10:30
İZMİR - 1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden Ak Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli temaslarına bir yenisini daha ekledi. Ulukent ve Çiğli Atatürk Organize Sanayi bölgesinde sektör temsilcileriyle görüşen Sürekli güncel durum hakkında bilgi aldı. Düzenli büyüyen bir sanayi politikası benimsediklerini belirten Sürekli ‘’Avrasya’nın üretim ve teknoloji merkezi haline gelmiş bir ülke olma vizyonuyla hareket ediyor ve olaya bütüncül yaklaşıyoruz. Yıllar içinde gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ve hayata geçirdiğimiz yapısal reformlar sayesinde sanayimiz bugün daha güçlü duruma geldi. Teknoloji alan değil teknoloji satan saygın bir ülke konumuna geldik. Savunma sanayimiz bu vizyonumuzun en somut örneğidir.’’ dedi.



SAVUNMA SANAYİMİZ ŞAHA KALKTI
Türkiye’nin artık öz kaynaklarıyla kendi askeri araçlarını ve akıllı silahlarını ürettiğini ve 60’a yakın ülkeye ihraç ettiğini ifade eden Sürekli  ‘’ Ar-ge faaliyetleri için kaynak ayırıyor, çalışmalarımızı uzun vadeye yayıyoruz. Yenilikçi vizyonumuz sayesinde savunma sanayimiz şaha kalktı. Hem 60’a yakın ülkeye ihraç yapıyor hem de son aylarda yürüttüğümüz ve büyük başarılar elde ettiğimiz terör operasyonlarını gerçekleştiriyoruz. Sığınak delen akıllı füzelerimiz sayesinde teröristleri artık inlerinde vuruyoruz. Savunma sanayinde yakaladığımız bu başarıyı diğer alanlarda da elde edeceğiz.’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.