Dolar 32,5184
%0.02
Euro 34,8467
%0.53
Altın 2.429,990
%-0.12
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'dan Gaziemir ve Selçuk turu: 'Tek sevdamız Türkiye'

AK Partili Kaya'dan Gaziemir ve Selçuk turu: 'Tek sevdamız Türkiye'

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Selçuk ve Gaziemir ilçelerinde bir dizi programa katıldı. Güne Selçuk'ta sanayi sitesi esnafıyla kahvaltı yaparak başlayan Kaya, ilçede sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Gaziemir'de ise emekli astsubaylardan işadamlarına, spor kulübü yöneticilerinden kanaat önderlerine kadar toplumun değişik kesimlerinden temsilcilerle buluşan Kaya, önemli mesajlar verdi. AK Partili Kaya'dan Gaziemir ve Selçuk turu:

  • Ege Postası
  • 09.10.2015 - 10:27
İZMİR - Sabahın ilk saatlerinde geldiği Selçuk Sanayi Sitesi'nde esnaflar tarafından kurulan kahvaltı sofrasına konuk olan AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, AK Parti'nin her daim küçük esnafın yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini söyledi. Kahvaltıda bir araya geldiği esnaflara seçim beyannamesinin esnaflarla ilgili kısmı hakkında bilgiler veren Kaya, "Seçim beyannamemizde esnafımıza kolaylıklar sağlayan birçok madde yer alıyor. Bilindiği gibi, esnafa düşük faizli kredi uygulaması 13 yıldır devam ediyor. Yeni dönemde ise esnafımıza 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği veriyoruz. KOBİ'lerin finansmana erişiminin artırılması amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engelleri kaldıracak düzenlemeler yapacağız. Emeğin yoğun olduğu sektörlerde yatırımcıların talebi halinde, sembolik bir kira bedeli ile, anahtar teslimi, karşılıksız fabrika binası yapılacak. Yerli makine üreticilerinin yurt içinde rekabet güçlerini arttırmak için finansal ortamı iyileştirmeye yönelik mekanizmalar geliştirilecek. Basit usulde vergilendirilen esnafın yıllık 8 bin liraya kadar kazançlarından hesaplanan vergisi ise alınmayacak. Esnaflarımız, bu milletin omurgasıdır. Esnaflarımız, bu ülkenin geleceğini düşünen ve her zaman bunun için çalışan kesimdir. Esnafımızın aşını ve ekmeğini büyütmek için elimizden gelen her türlü desteği vermek boynumuzun borcudur" şeklinde konuştu. 
 


BU VATAN HEPİMİZİN
 AK Parti olarak pozitif, gerginlikten uzak, farklılıklara saygıyı esas alan bir seçim kampanyasına imza attıklarını hatırlatan Mahmut Atilla Kaya, hiçbir şekilde demokratik olgunluğun dışına çıkmayacaklarını vurguladı. Siyasetçiler uzlaşma sanatına sahip olursa, uzlaşma kültürünü içselleştirebilirlerse her şeyin çok daha kolay olacağını belirten Kaya, "Siyasetçiler uzlaşma kültürünü içselleştirebilmeli. Uzlaşma kültürünü içselleştirebilmek için de en önemli koşul, farklılıkların en büyük zenginlik olduğuna gerçekten, samimi bir biçimde inanmaktır. Biz farklılıkları asla bir çatışma vesilesi olarak görmüyoruz. Demokratik uzlaşma, demokrasinin temel ilkeleri, temel haklar ve her kesimin ve her ferdin hakkı olan eşit özgürlükler çerçevesinde, kalıcı barışı inşa yönünde bir araya gelmek demektir. Biz, asla demokratik uzlaşma kültürünün dışına çıkmıyoruz. Demokrasilerde, siyasetin asıl unsuru olan uzlaşma ikliminin yaratılması, siyasetçinin görev ve sorumluğundadır. Bu sorumluluğun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hepimiz aynı gemide yaşıyoruz, bu vatan hepimizin. Biz, 'Mesele memleket meselesi' diyoruz. Biz, 'Tek sevdamız Türkiye' diyoruz. Biz, 'Sen ben yok, Türkiye var' diyoruz" şeklinde konuştu.



GAZİEMİR'DE YOĞUN MESAİ  
Gaziemir'deki temaslarında; Gaziemir Girişimci İşadamları Derneği, Gaziemir Müteahhit ve İşadamları Derneği, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gaziemir Şubesi üye ve yöneticileri ile buluşan Kaya, ziyaret turunu İzmir'in köklü spor kulüplerinden Altay Spor Kulübü'ne konuk olarak tamamladı. AK Parti Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya'yı oldukça sıcak bir şekilde karşılayan Altay Başkanı Cihangir Marmara, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Başkan Marmara, Kaya'ya üzerinde İzmir'in plaka kodu ve ismi yazılı olan Altay formasını hediye etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.