Dolar 32,3586
%-0.38
Euro 34,7669
%-0.11
Altın 2.397,610
%-1.04
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Bakan: Bu seçimi avantaja çevirebiliriz

CHP'li Bakan: Bu seçimi avantaja çevirebiliriz

KARABAĞLAR'da hemşehri derneklerini ziyaret eden CHP İzmir 1. bölge milletvekili adayı Murat Bakan, ülkenin içinde bulunduğu durumu değerlendirdi. Bakan, "Bizim arzu etmediğimiz bu seçimi ülkemiz için avantaja çevirebiliriz" dedi.

  • Ege Postası
  • 09.10.2015 - 11:16
Seçim çalışmalarına kapsamında ziyaretlerini sürdüren CHP İzmir 1. bölge milletvekili adayı avukat Murat Bakan, Karabağlar'da hemşehri derneklerini ziyaret etti. Ülkede özellikle 7 Haziran'dan bu güne kadar yaşanan olayları değerlendiren Bakan, koalisyon görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ekonomi, sağlık ve seçimden sonra tırmanan terör olaylarıyla ilgili de konuşan Bakan, “Yapmamız gereken tüm bunları çevremizdeki insanlara anlatmak, bunu yaparken de beraber olmak, bütün olmak. Önce kardeşlik, barış, huzur ve birlik ortamını sağlamamız lazım. Arzu etmediğimiz bu seçimi, ülkemiz için avantaja çevirebiliriz. Bir olalım iri olalım diri olalım" diye konuştu. 

7 Haziran'daki genel seçimden sonra hükümetin kurulabilmesi için en çok Cumhuriyet Halk Partisi'nin çaba sarf ettiğinin altını çizen Bakan, “Ülkemiz yeniden bir seçim sürecine girmesinin sorumlusu kesinlikle Cumhuriyet Halk Partisi değildir. Süreci herkes takip etti. Hükümetin kurulabilmesi için tüm siyasi partilerle HDP'yle de MHP'yle de AKP'yle de görüşen, hiçkimseyi ötekileştirmeyen tek parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Halihazırda hala tüm siyasi partilerle görüşebilen tek parti de Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Çok yapıcı bir süreç götürdü ama koalisyon ne yazık ki Cumhurbaşkanı'nın arzu etmemesi yüzünden kurulmadı" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.