Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de flaş gelişme! Karadağ disipline sevk edildi!

CHP İzmir'de flaş gelişme! Karadağ disipline sevk edildi!

Hakkında ihraç kararı verilen ve il disiplin kuruluna sevk edilen ancak hakkında tedbir kararı verilen Çiğli Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Karadağ’ın YDK’ya itiraz etmesi sonucu dosyası il başkanlığına gönderildi. İl başkanlığı Karadağ hakkında bir karar verilmemesi ve dosyasında eksiklikler bulunduğu için dosyanın yeniden incelenmesi ve karara bağlanması talebiyle dosyayı il disiplin kuruluna sevk etti. CHP İzmir'de flaş gelişme

  • Ege Postası
  • 14.08.2018 - 20:12

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP Çiğli İlçe Başkanlığı’nın partisinin Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a muhalif tavırları ve delege seçimleri sırasında Ataşehir Mahallesi’ndeki iptal edilen delege seçimlerini mahkemeye taşıması nedeniyle kesin ihraç istemiyle il disiplin kuruluna sevk etme kararı verdiği belediye meclis üyesi Avukat Süleyman Karadağ hakkında flash bir gelişme yaşandı.

İl Disiplin Kurulu’na gönderilen Süleyman Karadağ hakkında tedbir kararı verilmesi üzerine bu karara Çiğli İlçe Başkanlığı itiraz etmişti. Süleyman Karadağ, hakkındaki tedbir kararının kaldırılması için YDK’ya başvurunca, YDK yönetimi Karadağ dosyası hakkında bir karar verilip verilmediğini il başkanlığına sordu.

KARADAĞ DOSYASI İNCELENMESİ VE KARARA BAĞLANMASI TALEBİYLE YENİDEN…

YDK’nın bu isteği üzerine Süleyman Karadağ dosyasını yeniden ele alan il başkanlığı yöneticileri, Karadağ hakkında il disiplin kurulunun bir karar vermediğini tespit etti. CHP İzmir İl Başkanlığı İl Disiplin Kurulu’ndan Karadağ dosyasındaki eksikliklerin giderilerek yeniden incelenmesi, olumlu ya da olumsuz bir karara bağlanması talebiyle Karadağ dosyasını il disiplin kuruluna gönderdi.

KARADAĞ DOSYASI YENİDEN GÖRÜŞÜLECEK

İl başkanlığının bu kararıyla İl Disiplin Kurulu’nun Süleyman Karadağ dosyasını yeniden ele alarak incelemesi ve bir karara vermesi gerekiyor.

DELEGE SEÇİMLERİNİ MAHKEMEYE TAŞIDIKLARI İÇİN DİSİPLİNE SEVK EDİLMİŞLERDİ

CHP İzmir Çiğli İlçe Yönetimi Ataşehir Mahallesi'nde iptal edilen delege seçimlerini mahkemeye taşıyan Belediye Meclis üyeleri Mustafa Avdan, Süleyman Karadağ ile partililer Erdal Ulusoy ve Ehsan Çam'ın "partiyi sosyal medya ve kamuoyunda küçük düşürdüğü" gerekçesiyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk etme kararı vermişti.

İL YÖNETİM KURULU, 8 PARTİ ÜYESİNİ DE İHRAÇ TALEBİYLE DİSİPLİNE SEVK ETTİ

Öte yandan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında bugün toplanan il yönetim kurulu üyeleri, Karşıyaka’da 24 Haziran seçimlerinde sandık başında görevli olmalarına karşın burada bulunmayan 6 partili hakkında da ihraç talebinde bulundu.

İl yönetim kurulu üyeleri Karabağlar’da da belediye hakkında olumsuz propaganda yaptıkları öne sürülen 2 parti üyesi hakkında da ihraç talebinde bulundu. Toplam 8 parti üyesi ihraç talebiyle il disiplin kuruluna sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.