Dolar 32,1646
%-0.14
Euro 34,7083
%-0.44
Altın 2.437,240
%-0.3
Bist-100 10.219,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Karataş'tan Akşener’e çok sert ‘İsviçre çakısı’ tepkisi!

MHP'li Karataş'tan Akşener’e çok sert ‘İsviçre çakısı’ tepkisi!

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in kurultayda yaptığı konuşmada MHP’yi İsviçre çakısına benzetmesine İzmir’den sert tepki geldi. MHP İl Başkanı Karataş, “Pensilvanya destekli fitne ve iftira odaklı İP’nin başındaki birinin, MHP’ye İsviçre çakısı benzetmesi çaresizlik göstergesidir. Bu benzetmeyi yapan kadın, MHP’de kilidi açacak anahtarı bulamayan FETÖ’nün icat ettiği bir maymuncuktur” ifadelerini kullandı. Karataş'tan Akşener'e tepki!

  • Ege Postası
  • 12.08.2018 - 18:02

İYİ Parti 2.Olağanüstü Kurultayı’nda yeniden genel başkanlığa seçilen Meral Akşener çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Akşener kurultaydaki konuşmasında, "İYİ Parti, AK Parti ve CHP'nin bir kumpas ağzı gibi konumlandığı, yanlarına da her işe yarayan, İsviçre çakısı rolündeki, MHP'nin iliştirildiği siyasi tabloyu değiştirmiştir. Türkiye, memleketi beslemek yerine, türlü oyunlarla birbirlerini besleyen, siyaset erbabı yüzünden, bugünlere geldi" dedi. 

Akşener’in ‘İsviçre çakısı’ çıkışına MHP İzmir cephesinden sert tepki geldi. 

MHP İl Başkanı Necat Karataş, Akşener’e Twitter hesabından attığı seri mesajlarla yanıt verirken, “Pensilvanya destekli fitne ve iftira odaklı İP’nin başındaki birinin, MHP’ye İsviçre çakısı benzetmesi çaresizlik göstergesidir. Ama bu benzetmeyi yapan kadın, MHP’de kilidi açacak anahtarı bulamayan FETÖ’nün icat ettiği bir maymuncuktur” ifadelerine yer verdi.

İŞTE O MESAJLAR 

"Çeşitli siyasi partilerde kişisel hırsları yüzünden ilkelerini yitirmiş kişiler tarafından kurulmuş, Pensilvanya destekli fitne ve iftira odaklı İP’in başındaki birinin, MHP’ye İsviçre çakısı benzetmesi çaresizlik göstergesidir.

MHP’ye İsviçre çakısı demek,  Ülkücü ve Türk Milliyetçisi olan MHP’ye yapılacak en komik eleştiridir. Ama bu benzetmeyi yapan kadın, MHP’de kilidi açacak anahtarı bulamayan FETÖ’nün icat ettiği bir maymuncuktur.

PKK uzantısı Demirtaş’a af talebinde bulunan, ve 'HDP Kürt siyasi hareketinin temsilcisidir' diyen birinin, yüzde yüz yerli ve Milli olan, Türk Milleti'nin düşmeyen tek kalesi MHP’ye iftira atması hezeyandan öte siyasi ilkesizlik ve ahlaksızlıktır.

MHP; Ülkücü Dünya gürüşü olan, kendini Türk Milletine adamış, 'Önce ülkem ve milletim, sonra partim' diyen yüksek vasıflı bir Lider'e sahip bir siyasi partidir. Her çadırın altında toplananın eleştireceği Parti değildir. Haddinizi bilin."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.