Dolar 32,2013
%0
Euro 35,0540
%0.13
Altın 2.519,660
%0.76
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yıldırım'dan bir çağrı daha: Taleplerinizi bir kenara bırakın

CHP'li Yıldırım'dan bir çağrı daha: Taleplerinizi bir kenara bırakın

CHP'de kurultay tartışmaları sürerken Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım sosyal medyadan yaptığı açıklamada kurultay çağrısı yapan partililere seslendi. Yıldırım, "Şu dakikadan itibaren Kurultay çağrısı yapan arkadaşlarımızın bu çağrılarını bir kenara bırakmasını talep ediyorum. Çünkü bu çağrılar partimize ve ülkemize zarar veriyor bize inanmış milyonları umutsuzluğa sevk ediyor" ifadelerini kullandı. CHP'li Yıldırım'dan bir çağrı daha

  • Ege Postası
  • 11.08.2018 - 12:54

EGEPOSTASI- CHP'de 24 Haziran sonrası olağanüstü kurultay tartışmaları başlamış muhalifler 15 günlük süre içerisinde yeterli imzaya ulaşamamıştı. Genel Merkez tarafından imzaların 569'da kaldığı belirlenince "kurultay yok" açıklaması yapılmıştı.

Muhalifler bu kez de tüzük kurultayı için düğmeye basarken, Çağrı Heyeti imza veren delegeleri yarın Ankara'da topluyor.

CHP'de sular durulmazken, Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada hem örgüte hem de kurultay çağrısı yapan partililere seslendi. 

Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Sevgili Yol Arkadaşlarım;

Ülkemiz kurtuluş mücadelesi verdiği yıllardan sonra ilk kez ekonomik ve sosyal bir yıkımın eşigine gelmiştir.

AKP iktidarının uyguladığı ekonomik ve siyasi politikalar uzun yıllar telafisi mümkün olmayacak tahribata sebebiyet vermiştir.

24 Haziran seçimlerinde bizler bunu görerek vatandaşlarımıza bu günleri anlatmaya çalıştık.

Bizler bu ülkenin kurucu partisinin üyeleri olarak yılmadan mücadelemize devam etmek zorundayız. Çünkü çocuklarımıza ve ülkemize borcumuz var.

Bu vesileyle Yeni #MYK mıza başarılar diliyorum. İnanıyorumki Başaracağız.

Artık her türlü tartışmayı, #KURULTAY #TALEPLERİNİ ve sosyal medya üzerinde yapılan eleştirileri bir kenara bırakarak Genel Başkanımızın önderliğinde yerel seçim çalışmalarına başlayarak halkımıza umut olmak zorundayız.

Şu dakikadan itibaren Kurultay çağrısı yapan arkadaşlarımızın bu çağrılarını bir kenara bırakmasını talep ediyorum.Çünkü bu çağrılar partimize ve ülkemize zarar veriyor bize inanmış milyonları umutsuzluğa sevkediyor.

Biz Karşıyaka olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilincinde olarak hedefimizi %75 olarak belirledik ve çalışmalara başlıyoruz.

Tüm üyelerimizi amasız fakatsız ve lakinsiz İlçe Örgütünün etrafında yumruk olmaya ve çalışmalara destek vermeye çağırıyorum.

#GELİN #CANLAR #BİR #OLALIM"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.