Dolar 32,5379
%0.16
Euro 34,9148
%-0.16
Altın 2.436,950
%0.03
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de aday adayları ilk kez toplanıyor: İl Başkanlığı'ndan sürpriz çalışma!

CHP İzmir'de aday adayları ilk kez toplanıyor: İl Başkanlığı'ndan sürpriz çalışma!

CHP İzmir’de 29 Mart’ta yapılacak olan önseçim öncesi aday adayları ilk kez bir araya gelecek. İl Başkanı Bedri Serter ve il yöneticileri aday adaylarıyla pazartesi günü saat 10:00’da Fuar İzmir Sanat’ta toplantı yapacak . Aday adaylarının partiliye, İzmirlilere eşit ve kolaylıkla tanıtılabilmesi için hazırlanacak web sitesi hakkında toplantıda bilgilendirme yapılacak. İnternet sitesinin içeriği de belli oldu. CHP İzmir’de aday adayları ilk kez toplanıyor

  • Ege Postası
  • 06.03.2015 - 09:18
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP’de İzmir’den milletvekilli aday adaylığı için 177 isim genel merkeze başvurusunu yaptı. Bu isimlerden 152’si önseçime girecek. 25’i ise kontenjan aday adayı oldu.
Birinci ve ikinci bölge de önseçime girecek toplam 152 partili saha çalışmalarını sürdürürken, aday adayları ilk kez bir araya gelecek.

İLK TOPLANTI
CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ve il yönetimi, pazartesi günü saat 10:00’da Fuar İzmir Sanat’ta aday adaylarıyla toplantı gerçekleştirecek.

MESAJ VERECEK BİLGİLENDİRME YAPACAK
Serter aday adaylarına alan çalışmalarına yönelik mesaj verecek, yıllar sonra yapılacak önseçim içinde bilgilendirme yapacak.

İNTERNET SİTESİ SÜRPRİZİ
CHP İzmir İl Başkanlığı’nın AR-GE birimi aday adayları için özel bir çalışma yapıyor.  Aday adaylarının partililere ve kamuoyuna eşit tanıtılabilmesi için internet  sitesi hazırlanıyor.

ÖZGEÇMİŞ VE TANITIM FİLMİ
Yapım aşamasındaki www.chpizmiradayadaylari.com adresinden tüm partililer ve İzmirliler, CHP’nin bütün aday adaylarına ulaşabilecek. Web sitesinde birinci bölge, ikinci bölge ve kontenjan aday adayları diye bölüm olacak. Önseçim sıralamasına göre listeleri yer alacak. Her aday adayının özgeçmişi ve 3 dakikalık tanıtım video filmi yer alacak.Video filmini Ar-Ge birimi çekecek. Siteye giren tüm partililer her aday adayının bilgisine ulaşmış olacak. 29 Mart’ta yapılacak önseçime kadar bilgiler sitede korunacak. Adaylar açıklandıktan sonra bu kez aday olan isimlerin sitede çalışmaları, özgeçmişi ve tanıtım filmi yer alacak.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.